zuzu65 Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #2 Cevap: Peluş terliklere bakın çok şirinlerrr aynısı aynı rengi şuan ayağımda birde bjk lisi var kışın bunlardan asla vazgeçmiyorum çok şirinler bitanem teşekkürler
Cevap: Peluş terliklere bakın çok şirinlerrr aynısı aynı rengi şuan ayağımda birde bjk lisi var kışın bunlardan asla vazgeçmiyorum çok şirinler bitanem teşekkürler
mislinay Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #3 Cevap: Peluş terliklere bakın çok şirinlerrr hadi ya vallamı artık seni bu terliklerle hayal ederim aklıma sen gelicen saol zuzumm
Cevap: Peluş terliklere bakın çok şirinlerrr hadi ya vallamı artık seni bu terliklerle hayal ederim aklıma sen gelicen saol zuzumm
zuzu65 Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #4 Cevap: Peluş terliklere bakın çok şirinlerrr ya valla her zaman şık şıkırdım olmuyo valla pc kasası tam ayağımın altında çokda soğuk üflüyo klima gibi nasıl giymem ben bunları mislim ama çok takılıyom evde bi gün uzancan 2.80 yere ama ne zaman
Cevap: Peluş terliklere bakın çok şirinlerrr ya valla her zaman şık şıkırdım olmuyo valla pc kasası tam ayağımın altında çokda soğuk üflüyo klima gibi nasıl giymem ben bunları mislim ama çok takılıyom evde bi gün uzancan 2.80 yere ama ne zaman
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #6 Cevap: Peluş terliklere bakın çok şirinlerrr ayy yumuş yumuş sunlara bak tesekkürler
melegimeren Yeni Üye Üye 22 Kasım 2008 #7 Cevap: Peluş terliklere bakın çok şirinlerrr kıyamam bunları giymeye saklarım ben paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık canım...
Cevap: Peluş terliklere bakın çok şirinlerrr kıyamam bunları giymeye saklarım ben paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık canım...
PaSikA Yeni Üye Üye 23 Kasım 2008 #8 Cevap: Peluş terliklere bakın çok şirinlerrr bunlarda benim ayağımda şuan teşekkürler canım