*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 14 Şubat 2011 #1 Penti külotlu çorap penti çorap külotlu çorap penti kilotlu külotlu Meleklerim bu yılki penti kilotlu çorapları çok şık ve çok güzel, yeni trend pentiler birbiriden farklı ve zengin desenleri ile göz dolduruyor.
penti çorap külotlu çorap penti kilotlu külotlu Meleklerim bu yılki penti kilotlu çorapları çok şık ve çok güzel, yeni trend pentiler birbiriden farklı ve zengin desenleri ile göz dolduruyor.
$ul€ Yeni Üye Üye 14 Şubat 2011 #2 Bende genelde penti kullanıyorum.. Oldukça kaliteli ve desenleriyle de göze çok hoş görünüyor... =)
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #3 Bende çoraplarımda pentiyi tercih ediyorum...Alışveriş yapmasam bile Penti mağazasına mutlaka bi girip bakıcam yeni ne var diye 🙂
Bende çoraplarımda pentiyi tercih ediyorum...Alışveriş yapmasam bile Penti mağazasına mutlaka bi girip bakıcam yeni ne var diye 🙂
redflower Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2011 #6 siyah her zaman favorim ya. pentide bir de çizgili modeller vardı süper duruyor bacakta