Peynİrlİ Pİlavli Sebzelİ Hİndİ Sote

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Peynİrlİ Pİlavli Sebzelİ Hİndİ Sote
PeynirliPilavliSebzeliHindiSote.jpg

Malzemeler:

- ½ kg hindi kuşbaşı
- 1 su bardağı konserve mantar
- ½ su bardağı mısır
- 2 adet soğan
- ½ su bardağı konserve bezelye
- 3 yemek kaşığı tereyağ
- ½ yemek kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 2 yemek kaşığı krema
- ½ demet dereotu


Pilav için Malzemeler:

- 2 su bardağı pirinç
- 3 su bardağı su
- 1 çay bardağı kaşar peynir rendesi
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz







Yapılışı:

Tereyağını tencerede eritip hindi etlerini 5 dakika kavurun. Küp şeklinde doğranmış soğanı ekleyip kavurmaya devam edin. Bezelyeleri ve mantarları bütün ekleyip bir su bardağı sıcak su ilave edin. Suyunu çekene kadar pişirin. Mısır tanelerini ekleyip 2-3 dakika daha pişirin. Kekik ve tuzotu ekleyin. Kremayı üzerine gezdirip sıcak servis yapın. Üzerine kıyılmış dereotu serpebilirsiniz.

Pilavın Hazırlanışı:

2 Su bardağı pirinci ayıklayıp kaynar tuzlu suda yarım saat bekletin. Tereyağını tencereden eritin, yıkanmış pirinci ekleyip 2-3 dakika kavurun. Sıcak su ve tuzunu ekleyip pilavı pişirin. Sıcakken kaşar peynir rendesi ilave ederek karıştırın. Sebzeli hindi sote ile servis yapın.

Afiyet olsun.
 

Benzer İçerikler

kaprisli
Cevaplar
2
Görüntüleme
800
P
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
834
*MeleK*
PaSikA
Cevaplar
0
Görüntüleme
617
PaSikA
PaSikA
PaSikA
Cevaplar
0
Görüntüleme
669
PaSikA
PaSikA
T
Cevaplar
0
Görüntüleme
818
TİTAN
T
Üst