HaYaL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #2 Cevap: pink_angel11 köşesiii=) Hoş geldin ve köşen hayırlı olsun pink angel 🙂 Son düzenleme: 14 Mayıs 2009
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #3 Cevap: pink_angel11 köşesiii=) Bunlar benden sana hediye pembe melekçikler 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #4 Cevap: pink_angel11 köşesiii=) Hoşgeldin ve Köşen hayırlı olsun PinkAngel
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #5 Cevap: pink_angel11 köşesiii=) kösen hayırlı olsun tatlım ayrıca yenisin galiba hoş geldin bu aradaaa
Cevap: pink_angel11 köşesiii=) kösen hayırlı olsun tatlım ayrıca yenisin galiba hoş geldin bu aradaaa
*şiker* Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #6 Cevap: pink_angel11 köşesiii=) köşen hayırlı olsun tatlım..ayrıcada hoşgeldin aramıza 🙂
pink_angel11 Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #7 Cevap: pink_angel11 köşesiii=) hoşbuldum evet burada yeniyim hepinize çok teşekkür ederim bu arada hayal hediyelerin için teşekkürlerrrr
Cevap: pink_angel11 köşesiii=) hoşbuldum evet burada yeniyim hepinize çok teşekkür ederim bu arada hayal hediyelerin için teşekkürlerrrr
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #8 Cevap: pink_angel11 köşesiii=) Rica ederim tatlım imzana koymakla beni onore ettin 🙂Köşende güzel sohbetler dilerim...
Cevap: pink_angel11 köşesiii=) Rica ederim tatlım imzana koymakla beni onore ettin 🙂Köşende güzel sohbetler dilerim...