sahra85 Yeni Üye Üye 7 Kasım 2009 #11 ayy valla ne diyeyim Bitterim, Allah kolaylık versin canım... ben de öğretmenim; ama yaş grubum çok şükür ki büyük 😀
ayy valla ne diyeyim Bitterim, Allah kolaylık versin canım... ben de öğretmenim; ama yaş grubum çok şükür ki büyük 😀
S su.ay Yeni Üye Üye 7 Kasım 2009 #12 bizim komşu çocuklarıda öyle. sinir oluyo.rum. yaa çok yaramaz..bazen kızıyorurm.kadın çıkıp çıkp geliyor. ne yapayım sabrediyorum.
bizim komşu çocuklarıda öyle. sinir oluyo.rum. yaa çok yaramaz..bazen kızıyorurm.kadın çıkıp çıkp geliyor. ne yapayım sabrediyorum.
rainoffical Yeni Üye Üye 3 Mart 2011 #13 Ay gerçekten nefret edilesi şeyler .Masum gibi duruyorlar sonra şımarıyorlar ama bunları yetiştiren ailelerdede sorun var ..
Ay gerçekten nefret edilesi şeyler .Masum gibi duruyorlar sonra şımarıyorlar ama bunları yetiştiren ailelerdede sorun var ..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #14 ha çok güzel espirili bir dille anlatmışsın canım .Doğru diyosun şimdi ki çocuklar dopinkli hiperaktif 😀
ha çok güzel espirili bir dille anlatmışsın canım .Doğru diyosun şimdi ki çocuklar dopinkli hiperaktif 😀
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 3 Mart 2011 #16 valla bende kızıyorum içimden içimden ama ne diyebilirsin ki annesi babası düşünecek onu kızacaklar ki otursun poposunun üstüne
valla bende kızıyorum içimden içimden ama ne diyebilirsin ki annesi babası düşünecek onu kızacaklar ki otursun poposunun üstüne
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #17 Çocuklar adı üstünde yaramaz olurda ben böyle yaramaz çocukların gamsız annelerine daha çok sinir oluyorum hele birde çocuk etrafı yıkarken rahat davranmazlarmı pes doğrusu...
Çocuklar adı üstünde yaramaz olurda ben böyle yaramaz çocukların gamsız annelerine daha çok sinir oluyorum hele birde çocuk etrafı yıkarken rahat davranmazlarmı pes doğrusu...
@papatyam@ Aktif Üye Üye 19 Nisan 2011 #18 gerçekten ya şimdinin çocukları çok şımarık durdan anlamıyo yedikleri hormonlu gıdalardanmı nedir anlamadım....
gerçekten ya şimdinin çocukları çok şımarık durdan anlamıyo yedikleri hormonlu gıdalardanmı nedir anlamadım....
nese355 Aktif Üye Üye 19 Nisan 2011 #19 Evet çocuklar hiperaktif ama yetiştirme çok önemli ben çocuğa mana bulmam çocuk çocukluğunu yaparr anne ve baba o kültürü vercek....
Evet çocuklar hiperaktif ama yetiştirme çok önemli ben çocuğa mana bulmam çocuk çocukluğunu yaparr anne ve baba o kültürü vercek....
aysegül87 Hamiş Melek 19 Nisan 2011 #20 bender anne olucam böyle cocuklari gördüyüm zaman deli oluyorum acaba benimkilerde böyle olucak diye kendimi yiyiyorum🙂
bender anne olucam böyle cocuklari gördüyüm zaman deli oluyorum acaba benimkilerde böyle olucak diye kendimi yiyiyorum🙂