PaSikA Yeni Üye Üye 21 Nisan 2009 #1 Pişti Olan Ünlüler bebeği olan ünlüler pişti olan ünlüler ünlülerin piştileri Kadınların en büyük korkusudur giydikleri kıyafeti bir başkasının üzerinde görmektir. Ünlüler bile nekadar dikkat etselerde bu duruma düşüp birbirleriyle pişti olmuşlar😀
bebeği olan ünlüler pişti olan ünlüler ünlülerin piştileri Kadınların en büyük korkusudur giydikleri kıyafeti bir başkasının üzerinde görmektir. Ünlüler bile nekadar dikkat etselerde bu duruma düşüp birbirleriyle pişti olmuşlar😀
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Nisan 2009 #2 Cevap: Pişti Olan Ünlüler Gerçekten acayip köt bir durum olsa gerek 🙂 İyide pişti olmuşlar, insan arar sorar dimi hiltoncum akşama ne giyecen pişti olmayak diye
Cevap: Pişti Olan Ünlüler Gerçekten acayip köt bir durum olsa gerek 🙂 İyide pişti olmuşlar, insan arar sorar dimi hiltoncum akşama ne giyecen pişti olmayak diye
MEÇHUL Daimi Üye Üye 21 Nisan 2009 #3 Cevap: Pişti Olan Ünlüler tabi canım mesela ben bir konu açamdan önce pasiye sölüyom sen açma ben açıcam di pişti olmuyuk dmei kııss.:zuha:emeğine sağlık adminem🙂:9
Cevap: Pişti Olan Ünlüler tabi canım mesela ben bir konu açamdan önce pasiye sölüyom sen açma ben açıcam di pişti olmuyuk dmei kııss.:zuha:emeğine sağlık adminem🙂:9