@Kendi@ Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #11 bende yapıyorum ama hamurunu fırından alıyorum ekmek hamuru onunla yapıyorum eeşim çok seviyor..ve ben patlıcanlısınıda yapıyorum kırmızı biberli kekikli falan süper oluypr tavsiye ederim
bende yapıyorum ama hamurunu fırından alıyorum ekmek hamuru onunla yapıyorum eeşim çok seviyor..ve ben patlıcanlısınıda yapıyorum kırmızı biberli kekikli falan süper oluypr tavsiye ederim
@Kendi@ Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #13 ayyüzlü' Alıntı: ay canım cektiiii Genişletmek için tıkla ... seninde canın herbişeyci çekio canım..hayırdır inş
ayyüzlü' Alıntı: ay canım cektiiii Genişletmek için tıkla ... seninde canın herbişeyci çekio canım..hayırdır inş
@Kendi@ Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #15 ayyüzlü' Alıntı: ay kız ne bilem cekıyo canım seni cimdiklemekte cekiyoooo Genişletmek için tıkla ... :meri:gel çimdikle bacım.çimdikleşir dururuz...
ayyüzlü' Alıntı: ay kız ne bilem cekıyo canım seni cimdiklemekte cekiyoooo Genişletmek için tıkla ... :meri:gel çimdikle bacım.çimdikleşir dururuz...
AyYuzlu Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2010 #16 papatya25' Alıntı: :meri:gel çimdikle bacım.çimdikleşir dururuz... Genişletmek için tıkla ... he ole ama ben sana kıyamam sana derken bebişeee sen bi hayırlısıyla dogur gorursun
papatya25' Alıntı: :meri:gel çimdikle bacım.çimdikleşir dururuz... Genişletmek için tıkla ... he ole ama ben sana kıyamam sana derken bebişeee sen bi hayırlısıyla dogur gorursun
@Kendi@ Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #20 valla kocişimi bile kıskanıyom.arayıp önce onu soruyor...pabucumuz dama atıldı..🙂 kerataya bak daha gelmeden kendine yer yaptı bile...şanslı şeyy
valla kocişimi bile kıskanıyom.arayıp önce onu soruyor...pabucumuz dama atıldı..🙂 kerataya bak daha gelmeden kendine yer yaptı bile...şanslı şeyy