Arkadaşlar benim de adet düzensizliğim vardı tüm hormon testlerimi yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı,tüylenme vs.gibi problemlerde yaşamadım doktor her kadının düzenli olmak zorunda olmadığını bir sıkıntı olmadığını söyledi .Çok stresli bir yıl geçirdim ve 2 aydan daha uzun bir süre adet görmeyince tekrar başka bir doktora gittim yine aynı hormon testlerini yaptırdım prolaktinim yüksek çıktı,1 hafta dostinex kullandım ve 5 ay boyunca düzenli adet gördüm yaz ayında yine gecikme yaşadım doktor bana direk pko teşhisi koydu gerçekten çok üzülmüştüm sonra nişantasında bir prof.a gittim ve o görüntümde bir anormallik olmadığını söyledi (aksine fazla zayıfım ,tüylenmem normal)yumurtalıklarımında anormal gözükmediğini söyledi ,yine strese bağlı hafif prolaktinim yükselmiş.Çok fazla insana kesin olmadan pko teşhisi konuluyor ,her şeyin başı stres sadece sakin olun ,tıp çok ilerledi çeşitli yollarla hamile kalınabiliniyor.Unutmayın Allah isterse bebek veriyor ,doktorların asla hamile kalamazsın dediği hastaların bebekleri olabiliyor ,sadece O'na güvenin doğru zamanı bekleyin ,hepinize acil şifalar ...