CaRiZmA Vip Melek Üye 26 Temmuz 2008 #1 Polis ile hic alakaniz oldu? Baslayalim arkadaslar. Beni seviyor galiba polis abiler okadar cok takilirim ki trafik kontrole, yada radara 😀 Hmm en son cep teliyle konusurken yakalandim, güzelde ceza ödedim, bidaha yapmam aman 😀
Baslayalim arkadaslar. Beni seviyor galiba polis abiler okadar cok takilirim ki trafik kontrole, yada radara 😀 Hmm en son cep teliyle konusurken yakalandim, güzelde ceza ödedim, bidaha yapmam aman 😀
göknur Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #2 Cevap: Polis ile hic alakaniz oldu? simdiye kadar olmadi umarim bundan sonrada olmaz
ecege Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #3 Cevap: Polis ile hic alakaniz oldu? olmadı kuarllara uyarım ama hiçte kontrole yakalanmadım eğer yakalansam ceza kesin yerim ehliyetimi ewde unutuyorum ya...........
Cevap: Polis ile hic alakaniz oldu? olmadı kuarllara uyarım ama hiçte kontrole yakalanmadım eğer yakalansam ceza kesin yerim ehliyetimi ewde unutuyorum ya...........
-_-๓єlєк-_- Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #4 Cevap: Polis ile hic alakaniz oldu? olmadı 😀 ben çok masumum yha 😀
necla Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #5 Cevap: Polis ile hic alakaniz oldu? bu zamana kadar olmadi bundan sonrada olmaz insallah.kac senedir trafige cikarim hic tanismadik kendileriyle.
Cevap: Polis ile hic alakaniz oldu? bu zamana kadar olmadi bundan sonrada olmaz insallah.kac senedir trafige cikarim hic tanismadik kendileriyle.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #6 Cevap: Polis ile hic alakaniz oldu? Aşırı hız Trafik yani asayişle sorunumuz yok, Kurallara ve kanunlara müthiş riayet ederiz 😀
Cevap: Polis ile hic alakaniz oldu? Aşırı hız Trafik yani asayişle sorunumuz yok, Kurallara ve kanunlara müthiş riayet ederiz 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #7 Cevap: Polis ile hic alakaniz oldu? Şimdiye kadar olmadı bundan sonrada olmaz inşallah 🙂
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #8 Cevap: Polis ile hic alakaniz oldu? benim tek alakam bir polisle evli olmam🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Temmuz 2008 #9 Cevap: Polis ile hic alakaniz oldu? Şahitlik yapmak amacıyla oldu