Y yasenil Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2009 #1 Pozitif düşünce grubu pozitif düşünce pozitif düşünce video hamilelikte Sevgi dolu melekler... Benim gibi pozitif dusunen, zor olsada olumsuzlari olumluya cevirebilen yada cevirmeyi deniyenler , grubumuza hgeldinizzzzzz. Pozitif enerjimizi bu sayfada paylasabilir boylece tum evrene o guzel enerjiyi dagitabiliriz ... sevgi dolu opucukler
pozitif düşünce pozitif düşünce video hamilelikte Sevgi dolu melekler... Benim gibi pozitif dusunen, zor olsada olumsuzlari olumluya cevirebilen yada cevirmeyi deniyenler , grubumuza hgeldinizzzzzz. Pozitif enerjimizi bu sayfada paylasabilir boylece tum evrene o guzel enerjiyi dagitabiliriz ... sevgi dolu opucukler
tuğba88 Yeni Üye Üye 12 Haziran 2010 #2 pozitif düşünmek benim için biraz zor itiraf ediyorum ama bunu hergeçen gün biraz daha başardığımı da biliyorum.olumlu düşüncenin yaşamımızda tercihlerimizde çok rolü var.o yüzden slogan şu; hayat bir oyunsa rolümüz mutluluk olsun🙂
pozitif düşünmek benim için biraz zor itiraf ediyorum ama bunu hergeçen gün biraz daha başardığımı da biliyorum.olumlu düşüncenin yaşamımızda tercihlerimizde çok rolü var.o yüzden slogan şu; hayat bir oyunsa rolümüz mutluluk olsun🙂
P pelinezgi Yeni Üye Üye 12 Haziran 2010 #3 bende güzel düşünp güzel yaşamak taraftarıyım. tabi kendimi kandırmadan...