YA çok çok teşekkür ederim. Kendini bilmez biri adet kanamasının pıhtılı olmayacağını ve şuanda bu kanamanın anormal uterin kanama olduğunu söyleyip beni çok korkuttu yani normal regl dönemim ben hep öyle olurum pıhtı normal değil mi regl dönemlerinde sizce de? Yani bu kanama adet kanamasıdır değil mi? Çok teşekkür ederim tekrar allah razı olsun sizdenSelamlar hayatım. Bu tür bir şekilde hamile kalmanız malesef mümkün değil. Adet olmuşsunuz zaten adet belirtilerini yaşadığınızı ifade etmişsiniz. Pıhtıyı kanamayı geçin yüzde bir milyon hamilelik yok yerleşme kanaması dediğiniz şey böyle bir şey değil. Kafanızdan bu saçma düşünceleri lütfen atın. Hamilelik yok .Net.
Tekrar bir şey eklemek istiyorum ağzımda acı bi tat var arada oluyor geçiyor bu gebelik belirtisi olarak yazıyor internette doğru mu bu acaba yoksa bilgi kirliliği miSelamlar hayatım. Bu tür bir şekilde hamile kalmanız malesef mümkün değil. Adet olmuşsunuz zaten adet belirtilerini yaşadığınızı ifade etmişsiniz. Pıhtıyı kanamayı geçin yüzde bir milyon hamilelik yok yerleşme kanaması dediğiniz şey böyle bir şey değil. Kafanızdan bu saçma düşünceleri lütfen atın. Hamilelik yok .Net.
Siz adet gormussunuz gebe olmanız imkansız üstüne görme denilen implantasyon kanaması uzun süren aşırı kanama şeklinde olmaz bilginizeTekrar bir şey eklemek istiyorum ağzımda acı bi tat var arada oluyor geçiyor bu gebelik belirtisi olarak yazıyor internette doğru mu bu acaba yoksa bilgi kirliliği mi
YA çok çok teşekkür ederim. Kendini bilmez biri adet kanamasının pıhtılı olmayacağını ve şuanda bu kanamanın anormal uterin kanama olduğunu söyleyip beni çok korkuttu yani normal regl dönemim ben hep öyle olurum pıhtı normal değil mi regl dönemlerinde sizce de? Yani bu kanama adet kanamasıdır değil mi? Çok teşekkür ederim tekrar allah razı olsun sizdenSiz adet gormussunuz gebe olmanız imkansız üstüne görme denilen implantasyon kanaması uzun süren aşırı kanama şeklinde olmaz bilginize
Sizden de elbette olabilir regl kanamalarında pıhtı görülebilir kan beklediği için pıhtı şeklinde dökülme oluyor açıklaması bu yani bunun. Kesinlikle adet kanamasidir üstüne görme kanaması 2-3 günden uzun sürmez adet kanaması gibi yoğun olmaz.YA çok çok teşekkür ederim. Kendini bilmez biri adet kanamasının pıhtılı olmayacağını ve şuanda bu kanamanın anormal uterin kanama olduğunu söyleyip beni çok korkuttu yani normal regl dönemim ben hep öyle olurum pıhtı normal değil mi regl dönemlerinde sizce de? Yani bu kanama adet kanamasıdır değil mi? Çok teşekkür ederim tekrar allah razı olsun sizden
Öncelikle biraz uzun olacak ama en başından anlatmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun.Siz adet gormussunuz gebe olmanız imkansız üstüne görme denilen implantasyon kanaması uzun süren aşırı kanama şeklinde olmaz bilginize
Hayatım bak ne güzel demişsin adetimin 4. günündeyim diye halen ne korkuyorsun anlamış değilim hamile değilsin. Net.Adetime ilişki olduğunda 3 gün vardı ve şuan reglimin 4.günündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?