püf noktaları<< Izgara için terbiyeler
ızgara et terbiyesi ızgara tavuk terbiyesi tavuk eti kırmızı et
Izgara için terbiyeler
Izgara yapacağınız etleri yumuşatmak için, en önemli nokta, onu yumuşatacak olan temel maddeleri bilmektir.
Bu temel maddeleri öğrendikten sonra, içlerine kendi damak tadınıza uygun çeşitli baharatlar ekleyerek değişik soslar hazırlayabilirsiniz.
Örneğin tavuk ve kırmızı eti
Izgara için terbiyeler
Izgara yapacağınız etleri yumuşatmak için, en önemli nokta, onu yumuşatacak olan temel maddeleri bilmektir.
Bu temel maddeleri öğrendikten sonra, içlerine kendi damak tadınıza uygun çeşitli baharatlar ekleyerek değişik soslar hazırlayabilirsiniz.
Örneğin tavuk ve kırmızı eti
- 1 çay bardağı sıvı yağ,
- 1 adet iri soğanın rendesi,
- karabiber, tuz,
- 1 yemek kaşığı yoğurt karışımı ve
- arzu ettiğiniz baharatlarala terbiye edebilirsiniz.
- limon suyu,
- zeytinyağı,
- dilim dilim kesilmiş soğan,
- karabiber, tuz ve
- maydanoz karışımını kullanabilirsiniz.