»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 4 Eylül 2009 #1 Rapunzel'e Özenmişler... Neredeyse HER kadinin hayalidir, uzun saclar degilmi Meleklerim 🙂 Ama bu resimler bana cekicilikten cok itici geliyor 🙂 Ayni zamandada hic estetik durmuyor 😀 Sizin fikirleriniz ne bu cakma rapuzeller hakkinda :laugh::laugh:
Neredeyse HER kadinin hayalidir, uzun saclar degilmi Meleklerim 🙂 Ama bu resimler bana cekicilikten cok itici geliyor 🙂 Ayni zamandada hic estetik durmuyor 😀 Sizin fikirleriniz ne bu cakma rapuzeller hakkinda :laugh::laugh:
M Misafir Forum Okuru 4 Eylül 2009 #2 Her şeyin kıvamlı olanı güzeldir 🙂🙂 Bu hanfendiler acaba nasıl banyo yapıyorlar, kaç şişe şampuan harcıyorlar bir banyoda Şahsen uzun saç severim, fakat bu kadarıda mide bulandırıcı 🙂)) Emeğine sağlık, paylaşım için tşkler canım 🙂))
Her şeyin kıvamlı olanı güzeldir 🙂🙂 Bu hanfendiler acaba nasıl banyo yapıyorlar, kaç şişe şampuan harcıyorlar bir banyoda Şahsen uzun saç severim, fakat bu kadarıda mide bulandırıcı 🙂)) Emeğine sağlık, paylaşım için tşkler canım 🙂))
Lamazi Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #3 İğrenç görünüyorlar ayda bir banyo yapıyolardır heralde bu saçları yıkamak iki veya üç saat alır 😀 teşekkürler canım🙂
İğrenç görünüyorlar ayda bir banyo yapıyolardır heralde bu saçları yıkamak iki veya üç saat alır 😀 teşekkürler canım🙂
kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #5 Bu ne beee uzun sac olabilir ama bu kadarıda bence biraz fazla acaip abartmışlar emegine saglık canım.
Bu ne beee uzun sac olabilir ama bu kadarıda bence biraz fazla acaip abartmışlar emegine saglık canım.
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 28 Eylül 2009 #6 Aman kısa saçlarımla çok mutluyum 😀 kısalar ama güzeller 😀
eyvallah_21 Yeni Üye Üye 27 Kasım 2009 #8 bu saçlar nasıl temizleniyor ya.. ben belime kadar olan saçlarımı yıkarken bile saatler harcıyorum...
bu saçlar nasıl temizleniyor ya.. ben belime kadar olan saçlarımı yıkarken bile saatler harcıyorum...