1. Bilge Gökçen

    Bilge Gökçen Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    27 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    11.882
    Beğenilen Mesajlar:
    117
    Ödül Puanları:
    0

    Reçel

    Konu, 'R-S' kısmında Bilge Gökçen tarafından paylaşıldı.

    Bakınız; Komposto.Rüyada reçel yemek , işlerinde yapacağı kâr ve kazanca; reçeli evde yapmak, çok sevinçli bir haberi müjdeler. Rüyada reçel yemek, işlerinde kâr yapacağı ve kazanacağına işaret eder. Evde reçel yapmak, çok mutluluk veren haber almak demektir. Rüyada reçel yediğinizi gördüyseniz, hoş sürprizlerle karşılaşacak ve güzel seyahatlere çıkacaksınız.Rüyada reçel yapmak çok önemli paradır. Reçel almak ise evliliktir.Rüyada bir reçel kavanozu görmek, yakinda çok sevindirici bir haber alacaginiza isarettir. Reçel yemek mutluluk ve refahtir. Bir baska rivayete görede: Rüyada reçel görmek, mesakkat ve zorluk île elde edilecek rizka isarettir. Reçel yediğinizi gördüyseniz, hoş sürprizlerle karşılaşacak ve seyahatlere çıkacaksınız.Reçel yediğinizi gördüyseniz, hoş sürprizlerle karşılaşacak ve seyahatlere çıkacaksınız.
     
Reçel konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. greyfurt reçeli

    greyfurt reçeli

    MALZEMELER 3 adet portakal 2.5 kg toz şeker 7 su bardağı su 1 adet greyfrut 2 adet limon HAZIRLANIŞI Meyvelerin kabuklarını temizleyin, meyveleri küçük küçük doğrayın. Su ilave edip 24 saat bekletin. Sonra hafif pişirip, yirmidört saat daha bekletin. Şekeri katıp kaynatın (çok koyu olması gerekmez, soğuyunca da koyulacaktır).
  2. Hünnap Reçeli

    Hünnap Reçeli

    hünnap reçeli hünnap hunnap receli reçeli nasıl yapılır innap meyvesi Malzemeler 1.280 kilogram hünnap 2 kilo şeker biraz limon suyu Yapılışı 1.280 kilogram hünnap için 2 kilo şeker kestiriniz. Haşladıktan sonra kabuklarını çıkarınız. Tatlı tenceresinde kestirdiğiniz şekere atıp sulanıncaya kadar yavaş yavaş kaynatınız. İndireceğiniz vakit biraz limon suyu karıştırıp soğumaya bırakınız....
  3. Kayısı Reçeli

    Kayısı Reçeli

    kaysi reçeli MALZEMELER 3 su bardağı su 1.5 kg toz şeker 650 gr kuru kayısı 2 çorba kaşığı limon suyu HAZIRLANIŞI Kuru kayısıları oniki su bardağı ılık suyla ıslatın ve şişmeleri için bir gün suda bekletin. Diğer bir tencereye üç su bardağı su ile toz şeker koyun ve orta ateşe yerleştirin. Karıştırarak şekeri eritin ve kaynamaya bırakın. Şurup koyulaşmaya başladığında, kayısıların suyunu...
  4. Erik Reçeli

    Erik Reçeli

    erik reçeli erik reçeli tarifi reçel erık recelı taze receli Malzemeler 1 kilo erik 1 kilo seker 1 cay bardagi su bir kac damla limonsuyu Hazırlanışı Erikler yikandiktan ve cekirdekleri cikartildiktan sonra recel kaynatacagimiz tencereye alinir üzerine sekeri ve suyu ilave edilerek kaynamaya burakilir,kaynamaya baslayan recel kisik atese alinir ve kivami gelene dek bu sekilde...
  5. Greyfurt reçeli

    Greyfurt reçeli

    Melişlerim bu reçeli deneyin :) Malzemeler 3 adet portakal 2.5 kg toz şeker 7 su bardağı su 1 adet greyfurt 2 adet limon Hazırlanışı Meyvelerin kabuklarını temizleyin.Meyveleri küçük küçük doğrayın.Su ilave edip 24 saat bekletin.Sonra hafif pişirip 24 saat daha bekletin.Şekeri atıp kaynatın.( çok koyu olması gerekmez soğuyuncada koyulaşçaktır)

Sayfayı Paylaş