М '' мάﮒάŁ '' Yeni Üye Üye 25 Kasım 2010 #1 Rengarennnk Rengarenk müthiş güzel yazlık topuklu ayakkabılar. Ben gördüğümde dudağım uçukladı size nolucak acaba melişlerim
Rengarenk müthiş güzel yazlık topuklu ayakkabılar. Ben gördüğümde dudağım uçukladı size nolucak acaba melişlerim
laetitia Yeni Üye Üye 25 Kasım 2010 #3 tam yazlık rengarenk elbiselerle çok hoş kombin sağlayacak ayakkabılar teşekkürelr cnm.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 25 Kasım 2010 #4 Neyine şaşıosun bitanem ya kadın 3 ssat sonra dogurmuş ya o haberi okuduğumdan beri artık hiç bişeye şaşmıorm valla hayatta herbişe olabilerr diyorum 😀 Masalım pek şirinler gıı ayyhh yaz gelsede alsak öle şıngır mıngır giyinsek 🙂
Neyine şaşıosun bitanem ya kadın 3 ssat sonra dogurmuş ya o haberi okuduğumdan beri artık hiç bişeye şaşmıorm valla hayatta herbişe olabilerr diyorum 😀 Masalım pek şirinler gıı ayyhh yaz gelsede alsak öle şıngır mıngır giyinsek 🙂
juju Yeni Üye Üye 26 Kasım 2010 #7 gerçektende rengarenk canım daha bir kışı geçirmeden bunları görmekte güzel