mislinay Yeni Üye Üye 5 Kasım 2008 #3 Cevap: resimdeki yüzlere dikkattt evettt bende gördüm acaba gerçekten kendiliğindenmi oluşmuş öyle görünüyor ama🙂 saol canım emeğine sağlık
Cevap: resimdeki yüzlere dikkattt evettt bende gördüm acaba gerçekten kendiliğindenmi oluşmuş öyle görünüyor ama🙂 saol canım emeğine sağlık
A AnGeL_0F_DeaTH Forum Okuru 6 Aralık 2008 #4 Cevap: resimdeki yüzlere dikkattt ben de gördüm 🙂 zaten daha önce görmüştüm ama güzeller
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 17 Aralık 2008 #5 Cevap: resimdeki yüzlere dikkattt bende gördüm bende 😀 emegine saglık
A aYYa-MoDa Forum Okuru 24 Ağustos 2010 #9 çok acayip ya insan gerçek olduğunu düşününce ürperiyo ama sanırım gerçek değiller dimi😀
LALEZAR Daimi Üye Üye 30 Ağustos 2010 #10 Bende bulutlara bakarak çok yaparım bunu, genellikle insan yüzleri olur ama bulutları birşeylere benzetmeye bayılırım... Ama bunlar benzetme değil, teknoloji dokunuşları, yinede hoş olmuş..
Bende bulutlara bakarak çok yaparım bunu, genellikle insan yüzleri olur ama bulutları birşeylere benzetmeye bayılırım... Ama bunlar benzetme değil, teknoloji dokunuşları, yinede hoş olmuş..