@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 14 Eylül 2008 #1 resme bakın we yorumlarınızı yazın meleklerım şu resme bakın ne guzel anlatmış hayatı. yorumlarınızı bekleıyorum bakalım begenıcekmısınız
meleklerım şu resme bakın ne guzel anlatmış hayatı. yorumlarınızı bekleıyorum bakalım begenıcekmısınız
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 14 Eylül 2008 #3 Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın walla beni de duygulandırdın arkadaşım Hayat gerçekten çok kısa kimsenin kalbini kırmadan hep sevgiyle,savaşlar olmadan yaşasak...
Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın walla beni de duygulandırdın arkadaşım Hayat gerçekten çok kısa kimsenin kalbini kırmadan hep sevgiyle,savaşlar olmadan yaşasak...
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 14 Eylül 2008 #4 Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın canım teşekkur ederım..dogru sozlerın hepsı hayatta herşey ölumde bızler için.yaşamanın tadını çıkarmak gerek
Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın canım teşekkur ederım..dogru sozlerın hepsı hayatta herşey ölumde bızler için.yaşamanın tadını çıkarmak gerek
CaRiZmA Vip Melek Üye 14 Eylül 2008 #5 Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın Hayatimiz bundan ibaret degil mi iste.... Kararinizi belirleyin arakdaslar bosa yasamayalim 🙂
Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın Hayatimiz bundan ibaret degil mi iste.... Kararinizi belirleyin arakdaslar bosa yasamayalim 🙂
Bonita Yeni Üye Üye 14 Eylül 2008 #6 Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın hayat gerçetekten çok kısa günler geçip gidiyor her gecen gün ömrümüzden alıyor. teşekkürler canım paylaşım çok güzel olmuş +rep
Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın hayat gerçetekten çok kısa günler geçip gidiyor her gecen gün ömrümüzden alıyor. teşekkürler canım paylaşım çok güzel olmuş +rep
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 14 Eylül 2008 #7 Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın canım meleklerım begencegınızı bılıyorum ..gerçekten çok guzel anlatmışlar hayatı..daha ne soylenırkı bu resmın ustune
Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın canım meleklerım begencegınızı bılıyorum ..gerçekten çok guzel anlatmışlar hayatı..daha ne soylenırkı bu resmın ustune
~PıRıL~ Yeni Üye Üye 14 Eylül 2008 #9 Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın Yorumsuz o resim kendini yorumlamış zaten herşey açık🙂 Teşekkürler
Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın Yorumsuz o resim kendini yorumlamış zaten herşey açık🙂 Teşekkürler
kar_tanesi Yeni Üye Üye 14 Eylül 2008 #10 Cevap: resme bakın we yorumlarınızı yazın acılı bir kız görüyorum sanki🙂🙂