ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 13 Mart 2011 #11 $ul€' Alıntı: kız ben gazmanı unutmuştum hatırlattın ne gülerdik eskiden... gülünecek ney varsa sanki Genişletmek için tıkla ... Gülmemizin farklı sebebleri vardı balım.. Şimdi ağzımı açtırtma benim ikimizde banlanır atılıveririz kötü söz kullanmaktan 🙂 Gazman o derece iğrenç bir kişilikti ay valla ne komikti ama herşeye rağmen..
$ul€' Alıntı: kız ben gazmanı unutmuştum hatırlattın ne gülerdik eskiden... gülünecek ney varsa sanki Genişletmek için tıkla ... Gülmemizin farklı sebebleri vardı balım.. Şimdi ağzımı açtırtma benim ikimizde banlanır atılıveririz kötü söz kullanmaktan 🙂 Gazman o derece iğrenç bir kişilikti ay valla ne komikti ama herşeye rağmen..
$ul€ Yeni Üye Üye 13 Mart 2011 #12 Kardeşlik içimden bi ses konunun içeriğinin baya baya bir dışına çıkmaktan dolayı bir uyarı alacağımızı söylüyor Çünkü ikimizden başka herkes her konuda konuyla alakalı yorumlar yaparken biz ha bire çalçene
Kardeşlik içimden bi ses konunun içeriğinin baya baya bir dışına çıkmaktan dolayı bir uyarı alacağımızı söylüyor Çünkü ikimizden başka herkes her konuda konuyla alakalı yorumlar yaparken biz ha bire çalçene