*AyLinciK Yeni Üye Üye 13 Aralık 2011 #1 Rüyaaaaaaaaaaaaaaaam kıslar rüyamda ilahiler okunuo fln o sırada ben bayyoda kendimi temizliom ölecekmişim gibi nyse banyodan çıkıom herkes bağdaş kurmuş ilahiler çalıo tanıdık tanımadık herkes var sonra ezan okundu uyandım sizce hayırlımı [TABLE="align: center"] [TR="class: blockrow"] [TD] [/TD] [TD="align: right"][/TD] [/TR] [/TABLE]
kıslar rüyamda ilahiler okunuo fln o sırada ben bayyoda kendimi temizliom ölecekmişim gibi nyse banyodan çıkıom herkes bağdaş kurmuş ilahiler çalıo tanıdık tanımadık herkes var sonra ezan okundu uyandım sizce hayırlımı [TABLE="align: center"] [TR="class: blockrow"] [TD] [/TD] [TD="align: right"][/TD] [/TR] [/TABLE]
D dünüş Aktif Üye Üye 13 Aralık 2011 #2 rüyada ilahi dinlemek bol nimete kavuşmak ve dualrının kabul olmasına işaretmiş canım güzel bi rüya görmüşsün
rüyada ilahi dinlemek bol nimete kavuşmak ve dualrının kabul olmasına işaretmiş canım güzel bi rüya görmüşsün
*AyLinciK Yeni Üye Üye 13 Aralık 2011 #3 kıs valla mı hiç anlamlarınada bakmadm kötü bişey olabilir die 🙂 hayr olsun demiştim. ayy cn inş. dualarım kabul olur biliosun sıkıntılarıı
kıs valla mı hiç anlamlarınada bakmadm kötü bişey olabilir die 🙂 hayr olsun demiştim. ayy cn inş. dualarım kabul olur biliosun sıkıntılarıı
geveze Daimi Üye Üye 14 Aralık 2011 #4 aylin rüyaylarla ilgili bi bilgim yok canım ama hayıra yorki hayır olsun
elvin berfin Aktif Üye Üye 14 Aralık 2011 #6 ben senin yerinde olsam böyle rüyalari anlatmam. sonucta güzel bir rüya.
*AyLinciK Yeni Üye Üye 14 Aralık 2011 #7 cemoşum inşallah yaa 😀 elvincim ama gerçekten korktum ölcem sandım gevim sana geliince inşllah hayır olur. fkirleriniz için teskkrler 😀
cemoşum inşallah yaa 😀 elvincim ama gerçekten korktum ölcem sandım gevim sana geliince inşllah hayır olur. fkirleriniz için teskkrler 😀