Rüyada Ölmüş Birini Canlı Olarak Görmek Ne Anlama Geliyor ?

T

TİTAN

Forum Okuru
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Olarak Görmek Ne Anlama Geliyor ?
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek

Rüyada Ölmüş Birini Diri Olarak Görmek




Sevgili melekler, az önce paylaştığımız rüyada ölmüş birini sinirli görmek konumuzun ardından bu kez merak eden meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ne anlama geliyor hep birlikte öğreniyoruz..


ruya_2-e3.jpg



Rüyada vefat etmiş dostlarından birinin dirildiğini görmek, sevindirici bir haber almaya işarettir.

Rüyada ölmüş bir kimsenin ölmediğini söylemesi, o kimsenin ahirette rahat olduğuna veya şehidlik mertebesine ulaştığına işarettir.

Rüyada bir ölünün sevinçli bir halde evine girdiğini görmek, sadaka vermeye, sevap kazanmaya ve o ölü için yapılan duaların kabul olacağma işarettir.

Rüyada bir ölüyü öfke içinde görmek, o kimsenin vasiyetinin yerine getirilmediğine, rüyada bir ölünün camide dirildiğini görmek, o kimsenin ahirette fe rahlık içinde olduğuna, rüyada ölülerle birlikte yaşadığını, onlarla güzel vakit geçirdiğini görmek, uzak bir yola gitmeye, bir kimsenin öldükten sonra güldüğünü, sonra ağladığını görmek,kötü bir şekilde öldüğüne işarettir.
 
Ben çok rüya gören biriyimdir. Bazen öylesine çok görüyorum ki uykumdan uyanmak zorunda kalıyorum. Babaannem 3 yıl önce rahmetli oldu. Çok severdim onu. Çok özlüyorum. Yeri dolmuyor. Biz gençler bazen bir şeyleri unutuyoruz; mesela büyüklerimizin kabirlerine kaçımız dua gönderiyor, kaçımız her gün olmasa da Yasin okuyor?


Ben de sık sık rahmetli babaannemi rüyamda görüyordum. Onu koşup eğlenirken çok mutluyken görüyordum. Bu bir işaret ama neye işaret diye düşünüp duruyordum. İlahiyat Fakültesinde okuyan bir arkadaşıma bu konuyu danıştım. Bana, babaannen senden dua istiyor. Kabrine dua göndermelisin dedi. Bunu öğrendiğim günden beri hemen hemen her akşam babaanneme Fatiha okumayı ihmal etmiyorum.
 
Geri
Üst