Angel_tears Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #1 Rüyamda.........gördüm... En son rüyanızda ne gördünüz ablalarım
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #2 Cevap: Rüyamda.........gördüm... :minik:boşwer bebegım söylemeyım ayıp kaçar:minik:
Angel_tears Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #3 Cevap: Rüyamda.........gördüm... Peki ablacım yarınkini söylersin sende Ben rüyamı çok iyi hatırlamıyorum ama kabus gördüm hala etkisindeyim
Cevap: Rüyamda.........gördüm... Peki ablacım yarınkini söylersin sende Ben rüyamı çok iyi hatırlamıyorum ama kabus gördüm hala etkisindeyim
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #5 Cevap: Rüyamda.........gördüm... bugun hıçç uyumadınmkı ruya goreyımmm
__nazlim__ Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #6 Cevap: Rüyamda.........gördüm... abla ben uyuyomda göremiym ya😀
Angel_tears Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #7 Cevap: Rüyamda.........gördüm... Ben bişeyler gördüm ama unutuyorum 🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #8 Cevap: Rüyamda.........gördüm... rüyamda köpekler benii kovalıyorduu..peşime düşmüşlerdii...korkunçtuu yaff
Cevap: Rüyamda.........gördüm... rüyamda köpekler benii kovalıyorduu..peşime düşmüşlerdii...korkunçtuu yaff