M Misafir Forum Okuru 2 Kasım 2008 #3 Cevap: sabundan yapılan kek... allah beee yerim ben o sabundan keki hem yer hem koklar hemde yıkanırım bee valla sabun manyağı ben için baştan çıkartıcı bir konu olmuş şimdi hemen aşkım depreşti diye kendi sabunlarımı koklamaya gidiyorum aklıma düşürdün sabunlar aşkına + 100 rep
Cevap: sabundan yapılan kek... allah beee yerim ben o sabundan keki hem yer hem koklar hemde yıkanırım bee valla sabun manyağı ben için baştan çıkartıcı bir konu olmuş şimdi hemen aşkım depreşti diye kendi sabunlarımı koklamaya gidiyorum aklıma düşürdün sabunlar aşkına + 100 rep
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 2 Kasım 2008 #4 Cevap: sabundan yapılan kek... nasreddin hoca hesapi kopursede yiyecem ben yerim bunlari ya cok guzelller
Cevap: sabundan yapılan kek... nasreddin hoca hesapi kopursede yiyecem ben yerim bunlari ya cok guzelller
kar_tanesi Yeni Üye Üye 2 Kasım 2008 #5 Cevap: sabundan yapılan kek... amanın amanınn canım sabunlu kek cekti şimdi anneme didim yap die git delimisin dedi bende bunlara bakarak yetiniyim barimmm paylasım harıka teskür iderem
Cevap: sabundan yapılan kek... amanın amanınn canım sabunlu kek cekti şimdi anneme didim yap die git delimisin dedi bende bunlara bakarak yetiniyim barimmm paylasım harıka teskür iderem
mislinay Yeni Üye Üye 2 Kasım 2008 #6 Cevap: sabundan yapılan kek... bunlar adamı cezbediyor gerçekten ye beni kokla beni yıkan benle der gibiler saol canım emeğine sağlık
Cevap: sabundan yapılan kek... bunlar adamı cezbediyor gerçekten ye beni kokla beni yıkan benle der gibiler saol canım emeğine sağlık
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #7 Cevap: sabundan yapılan kek... yorumlarınız için çok ama çok teşekkurler..