kar_tanesi Yeni Üye Üye 8 Şubat 2009 #1 saç modelini gör girrrrrr muazzez ersoy saç modelleri melekler isminizi ve soyisimini yazın yeni sac stilinizi görün haydiii bakalım Size uygun saç modeliniz. ilk ben baslayım dedim benim bu cıktı
muazzez ersoy saç modelleri melekler isminizi ve soyisimini yazın yeni sac stilinizi görün haydiii bakalım Size uygun saç modeliniz. ilk ben baslayım dedim benim bu cıktı
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 8 Şubat 2009 #2 Cevap: saç modelini gör girrrrrr bu kadar da ucuk degilim ama...... emegine saglık cnm
ece_ece Yeni Üye Üye 8 Şubat 2009 #3 Cevap: saç modelini gör girrrrrr Ooooo süpermiş hemen kuaföre gitmem lazım ....................
kar_tanesi Yeni Üye Üye 19 Şubat 2009 #4 Cevap: saç modelini gör girrrrrr tskler yorumlarınız için deneyin yakısır sizee ama elmalı kurabiyem biraz daha degişik modeller dene sen iyisi
Cevap: saç modelini gör girrrrrr tskler yorumlarınız için deneyin yakısır sizee ama elmalı kurabiyem biraz daha degişik modeller dene sen iyisi
HaYaL Daimi Üye Üye 19 Şubat 2009 #6 Cevap: saç modelini gör girrrrrr Kızlık soy isimle de bu çıktı evlilik bana yaramadı galiba 😀
*yabangülü* Yeni Üye Üye 19 Şubat 2009 #8 Cevap: saç modelini gör girrrrrr Moptop/Beatle haircut Cornrows bunlarda var🙂
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 19 Şubat 2009 #9 Cevap: saç modelini gör girrrrrr şimdiki soy ismimde bu cikti öööööö buda kızlık soy ismimde cıktı 😀 bu daha güzelmiş yawww
Cevap: saç modelini gör girrrrrr şimdiki soy ismimde bu cikti öööööö buda kızlık soy ismimde cıktı 😀 bu daha güzelmiş yawww
kar_tanesi Yeni Üye Üye 27 Şubat 2009 #10 Cevap: saç modelini gör girrrrrr gercekten bazıları cok güzel cıkmıs ama bazen birazz degişik modellerde cıkmıs tskler yorumlar içinnnn
Cevap: saç modelini gör girrrrrr gercekten bazıları cok güzel cıkmıs ama bazen birazz degişik modellerde cıkmıs tskler yorumlar içinnnn