D Deryaukala Yeni Üye Üye 20 Kasım 2017 #1 Saç yanıkları için BİOTİN 2,5 Mg Kullananlar yorumlar atabilir mi Saçlarım yandı :( Arkadaslar saclarim duzlesrirmekten boyamaktan yandi simdi duzlestirmiyorum sacimi 2 bucuk aydir ve ucayda bi kesim yaptiriyorum argan yagi kullaniyorum sacimi sık sık yıkiyorum kirli birakmiyorum BİOTİN 2,5mg (2500mcg) Kullananlariniz varsa dusuncelerini yazabilirmi tessekkurlerr
Arkadaslar saclarim duzlesrirmekten boyamaktan yandi simdi duzlestirmiyorum sacimi 2 bucuk aydir ve ucayda bi kesim yaptiriyorum argan yagi kullaniyorum sacimi sık sık yıkiyorum kirli birakmiyorum BİOTİN 2,5mg (2500mcg) Kullananlariniz varsa dusuncelerini yazabilirmi tessekkurlerr
Uzman SühaN Administrator 21 Kasım 2017 #2 Merhaba , biotin kullanıcısı varsa mutlaka yorum yapacaktır. Saçınızın yandığını yıprandığını belirtmişsiniz . Vereceğim linki inceleyip uygulayın saçlarınız kısa sürede toparlanacaktır. Bu bakımları uygularken saç uclarınızdan yine ara ara aldırın. Boyadan yanan saçlar için bakım önerileri
Merhaba , biotin kullanıcısı varsa mutlaka yorum yapacaktır. Saçınızın yandığını yıprandığını belirtmişsiniz . Vereceğim linki inceleyip uygulayın saçlarınız kısa sürede toparlanacaktır. Bu bakımları uygularken saç uclarınızdan yine ara ara aldırın. Boyadan yanan saçlar için bakım önerileri