sadece meleklerin olduğu bu güzel mekana bende geldimm :)..

gulteen

Yeni Üye
Üye
sadece meleklerin olduğu bu güzel mekana bende geldimm :)..
merhaba meleklerr 🙂..
ben bursadan gülten..
üniversite öğrencisiyimm..
siteyi yavaş yavaş tanıyıp , tadını çıkarmayı..
sizlerle güzel şeyler baylaşmayı dileyip..
hepinizi teker teker öpüyorum 🙂.. :kiss:

Cevap: sadece meleklerin olduğu bu güzel mekana bende geldimm 🙂..

canım tanışalım 😀 hoşgeldin bu arada 🙂 ii ki geldi hatta 😀 hatta ve hatta pişman olmıcaksı 😀 neyse mevzuya gelelim bnm yaş 23 amasyadan teşrif etmekteyim😀evliyim,çocuk varmı? yok 😀burcum koç yükselenim ikizler 😀 burayı sefiomuyum?baylıyorum 😀 burdaki herkesi çok sefiom bnde seni tanımak isterim hoş vakit geçirirsin umarım

Hoşgeldin Gülten. tanışalım ne demek. Ben ordu'dan gökçe. yaş 37🙁 Evliyim, biri 17 biri 11 yaşında iki oğlum var. Ebe-hemşireyim. Dilerim aramızda sıkılmaz hoş vakit geçirirsin.

fleurs00001grz1npgp6.gif

canım tanışalım 😀 hoşgeldin bu arada 🙂 ii ki geldi hatta 😀 hatta ve hatta pişman olmıcaksı 😀 neyse mevzuya gelelim bnm yaş 23 amasyadan teşrif etmekteyim😀evliyim,çocuk varmı? yok 😀burcum koç yükselenim ikizler 😀 burayı sefiomuyum?baylıyorum 😀 burdaki herkesi çok sefiom bnde seni tanımak isterim hoş vakit geçirirsin umarım

hoşbuldum 🙂 iyiki üye oldum hatta 🙂.. bende 18 yaşındayım 🙂.. deniz ve liman işletme okuyorum.. sevgilim bilem yok hümm.. burcum ikizler yükselenim yengeç acayip dengesiz bi karakterim var 🙂.. dedikoduyu muhabbeti severim aç kalırım lafsız kalamam 🙂.. işte ben gültenim 🙂.. hoş vakit geçireceğim hissiyatındayım çok memnun oldum öpüyorum mjk 🙂..

Hoşgeldin Gülten. tanışalım ne demek. Ben ordu'dan gökçe. yaş 37🙁 Evliyim, biri 17 biri 11 yaşında iki oğlum var. Ebe-hemşireyim. Dilerim aramızda sıkılmaz hoş vakit geçirirsin.

fleurs00001grz1npgp6.gif

merhaba gökçe ablacımm 🙂.. sizlerle keyifli zaman geçireceğime eminimm.. 🙂..

canımm hoşgeldin aranızaa .. ben deniz izmirlii 🙂)
keyifli forumlar diliyorumm..
bak sanada dimmm alışkanlık yapıooooooooo

Geri