Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 1 Şubat 2010 #1 sadmine ithafen akrostiş çalışmamı umarım beğenirsiniz Sensin bu güzel siteyi açıp bizleri buluşturan Adını koydun melekler mekanı yaptın bizi bir melek Dedin konu açın,okuyun,paylaşın,kaynaşın Maviyide aldın yanına yayıldın tüm yurda İster inan ister inanma tüm bayanlar yanında Ne güneşi istiyorum karanlığıma,nede yıldızları istiyorum gece yarılarına,çok değil birtek melekler mekanını istiyorum yalnızlığıma.... Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Şubat 2010
akrostiş çalışmamı umarım beğenirsiniz Sensin bu güzel siteyi açıp bizleri buluşturan Adını koydun melekler mekanı yaptın bizi bir melek Dedin konu açın,okuyun,paylaşın,kaynaşın Maviyide aldın yanına yayıldın tüm yurda İster inan ister inanma tüm bayanlar yanında Ne güneşi istiyorum karanlığıma,nede yıldızları istiyorum gece yarılarına,çok değil birtek melekler mekanını istiyorum yalnızlığıma....
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Şubat 2010 #4 Çok zalım olmuş P.tesine güzel başlattınız umarım sizlerinde günü güzel geçer
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Şubat 2010 #5 Yüreğine sağlık çok güzel olmuş +rep 🙂