Sarı akıntı Hamilelik belirtisi mi ?
Merhaba adetim biteli 1-2 hafta oluyor bu sarı akıntı hamilelik belirtisi mi ? Sevgilimle birkaç defa anal ilişki yaşadık ve boşalma olmadı.
Kadınlarda sarı akıntı, cinsel yolla bulaşan birçok enfeksiyonun belirtisi olabilir. Bu enfeksiyonlar, genellikle genital bölgede bulunan mikropların üremesiyle ortaya çıkar ve kadınların rahim ağzı, vajina veya makattaki mikropların üremesiyle ortaya çıkabilir. Sarı akıntının nedeni, enfeksiyonun türüne göre değişebilir.
10 ağustosta tersten ilişkiye girdik sırtımla popomun arasın da düzlüğe boşaldı peçeteyle sildim fakat aşağı bir şey iniyor gibi hissedince aynadan baktım vajinamda beyaz bir parça vardı krem sürmüştük krem diye düşündüm fakat geçen ay 20sinde regl olmuştum genelde en fazla 1-2 gün oynar hatta her ay aynı gün olurum.
2-3 gündür sarı beyaz akintim var regl olacak gibi hissediyorum ama bakıyorum ped hafif çok açık kahve sarı...
Sarı akıntı hamilelik yani gebelik belirtisi olarak tek başına yeterli bir kriter değilldir. Sizlerin bu konudaki sorulalrı var ise bizlere konumuzun altından üstelik kayıt olmadan iletmeleri gerekiyor.
Kadınların önemli bir kısmında hiç bir hastalık söz konusu olmamasına karşın akıntı vardır. Fizyolojik akıntı olarak nitelendirilen bu akıntının en önemli özellikleri akıntının uzun zamandan beri var olması, hemen her gün bulunması, kokusuz olması, renginin şeffaf-beyaz veya açık sarı renkli olması, beraberinde ağrı, idrar yaparken yanma, kanama ve diğer belirtilerden hiç birinin bulunmamasıdır...
Sarı akıntı hamilelik belirtisi mi ? Sarı akıntı yaşayanlar melek kadınlar kulübü forum'da
Merhaba adetim biteli 1-2 hafta oluyor bu sarı akıntı hamilelik belirtisi mi ? Sevgilimle birkaç defa anal ilişki yaşadık ve boşalma olmadı.
Sarı akıntı neden olur hamilelik belilrtisi mi işte Melekler Mekanı Cevabı;
Kadınlarda sarı akıntı, cinsel yolla bulaşan birçok enfeksiyonun belirtisi olabilir. Bu enfeksiyonlar, genellikle genital bölgede bulunan mikropların üremesiyle ortaya çıkar ve kadınların rahim ağzı, vajina veya makattaki mikropların üremesiyle ortaya çıkabilir. Sarı akıntının nedeni, enfeksiyonun türüne göre değişebilir.
Sarı akıntının nedenleri arasında şunlar yer alabilir:
- Bakteriyel vajinozis (BV): Bu enfeksiyon, vajinal pH dengesinin bozulmasıyla ortaya çıkar ve vajinada bakterilerin üremesiyle karakterizedir. BV, sarı veya beyaz renkli bir akıntıya yol açabilir.
- Trichomonas vaginalis: Bu enfeksiyon, cinsel yolla bulaşan bir parazitin neden olduğu bir enfeksiyondur. Trichomonas vaginalis enfeksiyonu, genellikle sarı veya yeşil renkli bir akıntıya yol açar.
- Kandidozis: Bu enfeksiyon, maya benzeri bir mantarın üremesiyle ortaya çıkar. Kandidozis, genellikle beyaz, köpüklü ve yumuşak bir akıntıya yol açar.
- Gardnerellozis: Bu enfeksiyon, vajinada bulunan Gardnerella bakterisinin üremesiyle ortaya çıkar. Gardnerellozis, genellikle sarı veya yeşil renkli bir akıntıya yol açar.
Sarı beyaz su gibi akıntı yaşayanlar yardım lütfen.
10 ağustosta tersten ilişkiye girdik sırtımla popomun arasın da düzlüğe boşaldı peçeteyle sildim fakat aşağı bir şey iniyor gibi hissedince aynadan baktım vajinamda beyaz bir parça vardı krem sürmüştük krem diye düşündüm fakat geçen ay 20sinde regl olmuştum genelde en fazla 1-2 gün oynar hatta her ay aynı gün olurum.
2-3 gündür sarı beyaz akintim var regl olacak gibi hissediyorum ama bakıyorum ped hafif çok açık kahve sarı...
- Kolbeynat
- akıntı hamilelik akıntı hamilelik belirtisi mi sarı akıntı hamilelik belirtisi mi
- Cevaplar: 25
- Forum: Cinsellik Mekanı
Merhaba,ben 14martda adet gordum,sonraki adetimi 12nisanda bekliyorum,2nisanda lekelenmem oldu pembemsi,,4yildir cocugumuz olmuyordu,bu 3ayda esim tedavi aldi,acaba hamilelik ihtimali varmi,hic boyle erkenden lekelenmem olmazdi,hemde ovulasyon gunumden itibaren goguslerimde wiwmiw,va agri var,aslinda herzaman adetime 3 4 gun kala baslardi boyle agri,lekenmemde koyu oluyordu,bu ay erken basladi lekenme ama rengi dedigim gibi acik renkliydi,1gun oldu,ama bugunde sari sumuksu akintim oldugunu gordum,aslinda hic boyle olmazdi,o yuzden ilcimi cekdi...
- Arzu 18
- akıntı hamilelik belirtisi mi sarı akıntı hamilelik belirtisi mi sarı akıntı hamilelik mi
- Cevaplar: 8
- Forum: Hamilelik Belirtileri
Hamilelik döneminde akıntı rengi sarı ise, bu bir enfeksiyon işaretidir.
Özellikle meleklerim sizler hamilelik yaşıyor iseniz ve sarı şeklinde akıntılarınız var ise, bu sizlerin hasta olduğunu daha doğrusu mantarınızın olduğunu göstermektedir. Bub sarı akıntının rengi iyiden iyiye koyu şeklinnde olulyor ise. Allah korusun ama klamidya veya trikomoniyaz gibi birliktelik ile bulaşan bir hastalığı da işaret ediyor olabilir lütfen doktora başvuralım.Sarı akıntı yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var mı ?
vajinal akıntı gebelik belirtisimi, melek kadınlar kulübü - gebeliğin belirtisi vajinal akıntı, hamilelikte vajinal akıntı neden olur,vajinal akıntı hakkında bilgiler
Kadınların önemli bir kısmında hiç bir hastalık söz konusu olmamasına karşın akıntı vardır. Fizyolojik akıntı olarak nitelendirilen bu akıntının en önemli özellikleri akıntının uzun zamandan beri var olması, hemen her gün bulunması, kokusuz olması, renginin şeffaf-beyaz veya açık sarı renkli olması, beraberinde ağrı, idrar yaparken yanma, kanama ve diğer belirtilerden hiç birinin bulunmamasıdır...
- Uzman SühaN
- akıntı yaşayanlar hamilemiyim kahverengi akıntı yaşayanlar sarı akıntı hamilelik belirtisi mi
- Cevaplar: 49
- Forum: Gebelik Mekanı
Moderatör tarafında düzenlendi: