ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Haziran 2010 #1 şarkı tamamlama .. şarkı tamamlama oyunu şarkı tamamlamaca oyunu hadi kızlar yeni bir oyun ; bu oyun tamamlama oyunu olsun mu? bakalım eski şarkımızı kimler nereye kadar biliyor.. weee ilk ben başlıyorum 🙂 hür doğdum hür yaşarım ; kime ne kime ne..... hadi dewamı...
şarkı tamamlama oyunu şarkı tamamlamaca oyunu hadi kızlar yeni bir oyun ; bu oyun tamamlama oyunu olsun mu? bakalım eski şarkımızı kimler nereye kadar biliyor.. weee ilk ben başlıyorum 🙂 hür doğdum hür yaşarım ; kime ne kime ne..... hadi dewamı...
suCre Daimi Üye Üye 28 Haziran 2010 #6 bu kalp benim değil mi severim severim canım nasıl isterse gezer eğlenirim bu bittimi başka şarkıya başlayalımmı 😀
bu kalp benim değil mi severim severim canım nasıl isterse gezer eğlenirim bu bittimi başka şarkıya başlayalımmı 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 9 Temmuz 2010 #7 başlayalım... olmaz olamaz imkansız benimsin havalım..... devamıı
suCre Daimi Üye Üye 22 Ekim 2010 #8 Yar etmem ellere boşa heveslenme benimsin belalım Olmaz :raila::raila::raila: unutmuştum ben ya .. evet devamııı hadii belencimm nerdesin oynayalım eccik
Yar etmem ellere boşa heveslenme benimsin belalım Olmaz :raila::raila::raila: unutmuştum ben ya .. evet devamııı hadii belencimm nerdesin oynayalım eccik
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 7 Kasım 2010 #9 Kalmadı sabrım hadi civanım uyan Açılsın perde hazırım her an Bitsin artık bu bekleyişlerrrrr Mum gibi söndüm üzgün ümitler 🙂 eeee hadii dewamıııııı
Kalmadı sabrım hadi civanım uyan Açılsın perde hazırım her an Bitsin artık bu bekleyişlerrrrr Mum gibi söndüm üzgün ümitler 🙂 eeee hadii dewamıııııı
suCre Daimi Üye Üye 8 Kasım 2010 #10 Olmaz olamaz imkansız benimsin havalım Yar etmem ellere boşa heveslenme benimsin belalım Olmaz