Cevap: Şehir Şehir Doktor Tavsiyelerimiz
Samsun
Op.Dr. Alaaddin Balcı - Özel Ana Klinik (Kadın Hastalıkları ve Doğum Cerrahi Merkezi) Samsun
Alaaddin Bey, Hacettepe mezunu, Kadın Doğum Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği yapmış, alanında kendine hakim harika bir doktor gerçekten.
Onun yanında kendinizi güvende hissediyorsunuz, olması gereken şekilde doktorunuza güveniyorsunuz. Kendisi hem çok kibar hem de çok dikkatli bir doktor. Özel klinik de gerçekten çok modern ve hemen herşey düşünülmüş, her türlü tetkik ve muayene yapılıyor, laboratuvar standartları da yüksek, teknolojik bir yer. Allah izin verirse hamilelik olunca doğumumu da orada onun gözetiminde yapmak istiyorum (ben Ankara'da ikamet ediyorum ama doğumu orada yapmak istiyorum 🙂 )
Bir Kadın Doğum uzmanının yanında bu kadar rahat edebileceğimi, korkmadan rahatlıkla muayeneye gidebileceğimi düşünemezdim. Kendisine buradan bir kez daha ilgisi, dikkati ve güveni için teşekkür ediyorum. Samsun'da ikamet eden arkadaşlara da tavsiye ediyorum. Bıraksanız daha çok şey söyleyeceğim de 🙂 çok uzatmayayım...
Sevgilerimle