PaSikA Yeni Üye Üye 20 Kasım 2009 #13 Özlemim doğru cevabı vermiş ve 500 rep kazanmıştır Yeni resmimiz arkadaşlar 🙂
BİTTERİM Yeni Üye Üye 20 Kasım 2009 #14 antalyaya benziyor aslında bodrumda olabilir tatil yeri galiba🙂🙂 saçmaladım ama tahmin işte
Ariza Yeni Üye Üye 21 Kasım 2009 #15 yil 2008 Adana havalimanina indik saat 12:05de kuzen aldi ve Adanadaki bu süper parka götürdü 😀 gidip görmeyenlere tavsiye ederim cok güzel bir yer.Caminin önündeki yol da Marasa gidiyor 🙁(
yil 2008 Adana havalimanina indik saat 12:05de kuzen aldi ve Adanadaki bu süper parka götürdü 😀 gidip görmeyenlere tavsiye ederim cok güzel bir yer.Caminin önündeki yol da Marasa gidiyor 🙁(
Ariza Yeni Üye Üye 21 Kasım 2009 #17 Münzevi' Alıntı: Adana mı burası canoo şahane görünüyor... Genişletmek için tıkla ... evet Adana canoom bak o caminin ordan biz Marasa gidiyoruz yaaaa özledim memleketiii 🙁(
Münzevi' Alıntı: Adana mı burası canoo şahane görünüyor... Genişletmek için tıkla ... evet Adana canoom bak o caminin ordan biz Marasa gidiyoruz yaaaa özledim memleketiii 🙁(
Ariza Yeni Üye Üye 21 Kasım 2009 #19 Simdi yine ben bir tahminde bulunucam ama dogru cikarsa rep istemiyorum 😀 cevap Isparta mi ??
M * MuCiZé * Forum Okuru 21 Kasım 2009 #20 binanın üstünde sağda ısparta mı yazıyor bana mı öyle geldi