sonhazan Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #1 selam...ADANA'dan sevgiler... ben de yenilerdenim...avatar aramaya gelmiştim...bir de baktım üye oluyorum 🙂 güzel dostluklar kurmak dileğiyle...sevgiyle kalın...
ben de yenilerdenim...avatar aramaya gelmiştim...bir de baktım üye oluyorum 🙂 güzel dostluklar kurmak dileğiyle...sevgiyle kalın...
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #2 Cevap: selam...ADANA'dan sevgiler... forumumuza hoşgeldin kalıcı olman dileği ile
nisan Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #3 Cevap: selam...ADANA'dan sevgiler... selam son hazan aramiza hosgeldin iyi keyif ve sohbetler,eminimki cok guzel dostluklar ve arkadaslar edineceksinn,sevgiler canim
Cevap: selam...ADANA'dan sevgiler... selam son hazan aramiza hosgeldin iyi keyif ve sohbetler,eminimki cok guzel dostluklar ve arkadaslar edineceksinn,sevgiler canim
N no man no cry Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #4 Cevap: selam...ADANA'dan sevgiler... hoşgeldin.sevgilerr🙂
M Misafir Forum Okuru 11 Temmuz 2008 #6 Cevap: selam...ADANA'dan sevgiler... hoş geldiniz keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dileriz M.M yönetimi RüYaM
Cevap: selam...ADANA'dan sevgiler... hoş geldiniz keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dileriz M.M yönetimi RüYaM
İzmirella Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #7 Cevap: selam...ADANA'dan sevgiler... iyi forumlarr canımm ..hoşşgeldinn 🙂
gökçe Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #8 Cevap: selam...ADANA'dan sevgiler... Hoşgeldin taze melek Türkiye'nin kuzeyinden güneyine selamlar🙂 Kalıcı olman dileği ile.
Cevap: selam...ADANA'dan sevgiler... Hoşgeldin taze melek Türkiye'nin kuzeyinden güneyine selamlar🙂 Kalıcı olman dileği ile.
PaSikA Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #9 Cevap: selam...ADANA'dan sevgiler... aramıza hoşgeldin sonhazan keyifli forumlar🙂
AZRA Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #10 Cevap: selam...ADANA'dan sevgiler... cnm hoşgeldin armıza sanıyorum ki adanalısın bnde adanalıyım tekrardan hoşgeldiin 🙂
Cevap: selam...ADANA'dan sevgiler... cnm hoşgeldin armıza sanıyorum ki adanalısın bnde adanalıyım tekrardan hoşgeldiin 🙂