*M3L3K* Yeni Üye Üye 1 Haziran 2009 #1 Selam melekler:) Merhaba canlarım ben yeni üye oldum bu güzel ortama, bir hoşgeldin dersiniz değil mi?
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 1 Haziran 2009 #2 Cevap: Selam melekler🙂 Hosgeldin aramiza canim =) Iyi yorumlar dilerim sana 🙂
*M3L3K* Yeni Üye Üye 1 Haziran 2009 #3 Cevap: Selam melekler🙂 Hoşbulduk canım umarım burda güzel saatler geçireğim paylaşımlarımla renk kata bilirim umarım ve şiirlerimle🙂
Cevap: Selam melekler🙂 Hoşbulduk canım umarım burda güzel saatler geçireğim paylaşımlarımla renk kata bilirim umarım ve şiirlerimle🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Haziran 2009 #4 Cevap: Selam melekler🙂 Aramıza hoşgeldiniz, keyifli ve güzel zamanlar geçirmeniz dileğiyle, Sevgiler...
Cevap: Selam melekler🙂 Aramıza hoşgeldiniz, keyifli ve güzel zamanlar geçirmeniz dileğiyle, Sevgiler...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 1 Haziran 2009 #5 Cevap: Selam melekler🙂 bana renk katacagin kesin siirlerinle.. coook seviyorum, kendim yazamasamda, okumaya bayiliyorum 🙂 simdiden okumak icin sabirsizlaniom 🙂
Cevap: Selam melekler🙂 bana renk katacagin kesin siirlerinle.. coook seviyorum, kendim yazamasamda, okumaya bayiliyorum 🙂 simdiden okumak icin sabirsizlaniom 🙂
*M3L3K* Yeni Üye Üye 1 Haziran 2009 #6 Cevap: Selam melekler🙂 NeMeSiS' Alıntı: Aramıza hoşgeldiniz, keyifli ve güzel zamanlar geçirmeniz dileğiyle, Sevgiler... Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk iyi dileklerin için ayrıca teşekkürlar canım🙂
Cevap: Selam melekler🙂 NeMeSiS' Alıntı: Aramıza hoşgeldiniz, keyifli ve güzel zamanlar geçirmeniz dileğiyle, Sevgiler... Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk iyi dileklerin için ayrıca teşekkürlar canım🙂
*M3L3K* Yeni Üye Üye 1 Haziran 2009 #7 Cevap: Selam melekler🙂 ÖzleMimsiN55' Alıntı: bana renk katacagin kesin siirlerinle.. coook seviyorum, kendim yazamasamda, okumaya bayiliyorum 🙂 simdiden okumak icin sabirsizlaniom 🙂 Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim demek sizde şiir okumayı seviyorsunuz bende zevkle yazacağım umarım beğenirsiniz canımsınız yaa🙂
Cevap: Selam melekler🙂 ÖzleMimsiN55' Alıntı: bana renk katacagin kesin siirlerinle.. coook seviyorum, kendim yazamasamda, okumaya bayiliyorum 🙂 simdiden okumak icin sabirsizlaniom 🙂 Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim demek sizde şiir okumayı seviyorsunuz bende zevkle yazacağım umarım beğenirsiniz canımsınız yaa🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 1 Haziran 2009 #8 Cevap: Selam melekler🙂 :mery::mery::mery::mery::mery::mery::mery:
kaprisli Yeni Üye Üye 1 Haziran 2009 #9 Cevap: Selam melekler🙂 aramıza hoşgeldin melek keyifli forumlar dlerim..
*M3L3K* Yeni Üye Üye 1 Haziran 2009 #10 Cevap: Selam melekler🙂 Hoşbulduk kaprisli gerçekten kaprislimisin yoksam😀