HaYaL Daimi Üye Üye 15 Haziran 2009 #1 Selam melekler Merhabalar bu gün benim için hayatımın en güzel günü sanırım kızlar ben hamişim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................
Merhabalar bu gün benim için hayatımın en güzel günü sanırım kızlar ben hamişim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 15 Haziran 2009 #2 Cevap: Selam melekler Hayırlı uğurlu olur inşallah. Vatanına, Milletine, Ana-Babasına hayırlı bir evlat olmasını diliyorum. Kız olursada mm adına çeyrek takacağım söz 😀 Çünkü bir melek bir melektir dimi 🙂
Cevap: Selam melekler Hayırlı uğurlu olur inşallah. Vatanına, Milletine, Ana-Babasına hayırlı bir evlat olmasını diliyorum. Kız olursada mm adına çeyrek takacağım söz 😀 Çünkü bir melek bir melektir dimi 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Haziran 2009 #3 Cevap: Selam melekler Hayalcim canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin 🙂
Cevap: Selam melekler Hayalcim canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 15 Haziran 2009 #4 Cevap: Selam melekler 😀 Canınız saolsun adminim altın takmasanız da olur yeter ki kız olsun 😀 Saolun pasi adminim Amin....
Cevap: Selam melekler 😀 Canınız saolsun adminim altın takmasanız da olur yeter ki kız olsun 😀 Saolun pasi adminim Amin....
kaprisli Yeni Üye Üye 15 Haziran 2009 #5 Cevap: Selam melekler çok sevindimm canım hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin 🙂
I inlovedimple Yeni Üye Üye 15 Haziran 2009 #7 Cevap: Selam melekler o resımdekı yerı bılıyorum ızmıt seka park 🙂
Gül Hanım Yeni Üye Üye 16 Haziran 2009 #8 Cevap: Selam melekler canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin
HaYaL Daimi Üye Üye 17 Haziran 2009 #9 Cevap: Selam melekler Teşekkür ederim gülcüm bu güzel bebiş ve iyi dileklerin için...
*şiker* Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2009 #10 tatlıım beniim bebişinizi yüce rabbim size bağışlasın ve hayırlı bir evlat olur inşallah..ayy çok sevindim senin adına..inşallah herşey yoluna giriyordur bebek bereketle ve mutlulukla gelirmiş...
tatlıım beniim bebişinizi yüce rabbim size bağışlasın ve hayırlı bir evlat olur inşallah..ayy çok sevindim senin adına..inşallah herşey yoluna giriyordur bebek bereketle ve mutlulukla gelirmiş...