hüzünden_gelme Banned 23 Ocak 2011 #1 Selam Melekler bende geldım aranıza duyduguma gore bır melek eksıkmıs tamamlayayım dedım ben özge 19 yasındayım çalsııyorum ve bu ayın sonunda kısmetse sözum olacak
bende geldım aranıza duyduguma gore bır melek eksıkmıs tamamlayayım dedım ben özge 19 yasındayım çalsııyorum ve bu ayın sonunda kısmetse sözum olacak
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 23 Ocak 2011 #2 Öncelikle sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım aramıza hoşgeldin keyifli forumlar ,bol ve faydalı paylaşımlar dilerim🙂
Öncelikle sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım aramıza hoşgeldin keyifli forumlar ,bol ve faydalı paylaşımlar dilerim🙂
hüzünden_gelme Banned 23 Ocak 2011 #5 hoşbuldum canım aaa ne güzell kısmetse bızımde son hafta olucak bu ayınn
Münzevi Aktif Üye Üye 23 Ocak 2011 #8 Hoşgeldin Özge, mutluluklar dilerim. Umarım gönlünce olur her şey.
zuzumm_ Daimi Üye Üye 23 Ocak 2011 #10 öncelikle mutluluklar dilerim cnm allah tamamına erdirsin utandırmasın seni.ayrıca formumuza hoşgeldin keyifli ve faydalı paylaşımlar dilerim.
öncelikle mutluluklar dilerim cnm allah tamamına erdirsin utandırmasın seni.ayrıca formumuza hoşgeldin keyifli ve faydalı paylaşımlar dilerim.