T the_@im Yeni Üye Üye 13 Ekim 2008 #13 Cevap: selam millet canınız geldi 😀 Chiculata' Alıntı: öten benim delikanlı kıss ben yımırta yapacamm 😀 Genişletmek için tıkla ... he yaa dğru senin koca ötecek ama ona kahvaltı hazırlamak için erken kalkacaksın bacım bu arada burdada flood yapmak yasakmı şayet yasaksa mahvolduk bea
Cevap: selam millet canınız geldi 😀 Chiculata' Alıntı: öten benim delikanlı kıss ben yımırta yapacamm 😀 Genişletmek için tıkla ... he yaa dğru senin koca ötecek ama ona kahvaltı hazırlamak için erken kalkacaksın bacım bu arada burdada flood yapmak yasakmı şayet yasaksa mahvolduk bea
sezen çetin Yeni Üye Üye 13 Ekim 2008 #15 Cevap: selam millet canınız geldi 😀 hoşgeldiiiin canıııııııım!!!
xqw07 Yeni Üye Üye 13 Ekim 2008 #16 Cevap: selam millet canınız geldi 😀 hoşbuldu kardeşim adına ben alayım iyi niyetlerinizi🙂
kar_tanesi Yeni Üye Üye 13 Ekim 2008 #18 Cevap: selam millet canınız geldi 😀 hosgeldin nerde kaldın diye merak etmeye baslamıstık😀
adley Yeni Üye Üye 13 Ekim 2008 #20 Cevap: selam millet canınız geldi 😀 hoşgeldin tekrardan melekler arasına