sılasu Yeni Üye Üye 29 Kasım 2008 #1 selamlar melekler merhaba ben sılasu 29 yaşındayım adanalıyım,evtekstili üzerine olan birfabrikada personel şefi olarak çalışıyordum hamile olduğum için bırakmak zorunda kaldım 4aydır ev hanımıyım ve sizinle tanıştığıma memnun oldum...
merhaba ben sılasu 29 yaşındayım adanalıyım,evtekstili üzerine olan birfabrikada personel şefi olarak çalışıyordum hamile olduğum için bırakmak zorunda kaldım 4aydır ev hanımıyım ve sizinle tanıştığıma memnun oldum...
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 29 Kasım 2008 #2 Cevap: selamlar melekler hoşgeldin sılasu keyifli forumlar
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 30 Kasım 2008 #4 Cevap: selamlar melekler hoş geldiniz bebeginize ve size allah saglık sıhhat versin hayırlısıyla dünyaya gelsin inş
Cevap: selamlar melekler hoş geldiniz bebeginize ve size allah saglık sıhhat versin hayırlısıyla dünyaya gelsin inş
kar_tanesi Yeni Üye Üye 20 Şubat 2009 #6 Cevap: selamlar melekler hosgleldin sılasu forumumuzda güzel ve hos vakitler gecirmen dilegiyle...
necla Yeni Üye Üye 21 Şubat 2009 #7 Cevap: selamlar melekler aramiza hosgeldin canim hayirlisiyla bebegine kavusmani diliyorum keyifli forumlar
Cevap: selamlar melekler aramiza hosgeldin canim hayirlisiyla bebegine kavusmani diliyorum keyifli forumlar