elvin berfin Aktif Üye Üye 12 Ağustos 2010 #1 sen ve kizlarim bende itiraf etmek istiyorum.kizlarimive esimi cooooooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorum. onlar benim hayatimin tek anlamilar. iyiki varsiniz.
bende itiraf etmek istiyorum.kizlarimive esimi cooooooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorum. onlar benim hayatimin tek anlamilar. iyiki varsiniz.
orkide Aktif Üye Üye 13 Ağustos 2010 #2 allah bozmasın huzurunuzu :d😀 benimde 2 kızım var ve eşimle kızlarıma inanılmaz düşkünüm çok seviyorum bu 3 lüyü ben 😀
allah bozmasın huzurunuzu :d😀 benimde 2 kızım var ve eşimle kızlarıma inanılmaz düşkünüm çok seviyorum bu 3 lüyü ben 😀
ilkimsu Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #3 ne güzel ya 🙂 allah herkesi sevdiğiyle evlendirsin ve mutlu etsin.
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 14 Ağustos 2010 #6 Ayy canım benim yaa allah huzurunuzu bozmasın inşallah herşey güzel gider ...mutluluk yagmurunda şemşiyesiz kalın :d:d:d
Ayy canım benim yaa allah huzurunuzu bozmasın inşallah herşey güzel gider ...mutluluk yagmurunda şemşiyesiz kalın :d:d:d
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 14 Ağustos 2010 #7 ilkimsu' Alıntı: ne güzel ya 🙂 allah herkesi sevdiğiyle evlendirsin ve mutlu etsin. Genişletmek için tıkla ... aminnnn aminnnn inşallahhh....
ilkimsu' Alıntı: ne güzel ya 🙂 allah herkesi sevdiğiyle evlendirsin ve mutlu etsin. Genişletmek için tıkla ... aminnnn aminnnn inşallahhh....