muamma_25 Yeni Üye Üye 12 Şubat 2009 #1 -Sen yenisin galiba ??? -Evet! :))) Selamünaleyküm canlar... Ben Sevda, İzmir' den geldim mekanınıza. 🙂 Türkçe Öğretmenliği 3. sınıfta okuyan bir gariban öğrenciyim 🙂 Daim beraberlik duasıyla...
Selamünaleyküm canlar... Ben Sevda, İzmir' den geldim mekanınıza. 🙂 Türkçe Öğretmenliği 3. sınıfta okuyan bir gariban öğrenciyim 🙂 Daim beraberlik duasıyla...
RoCCo Yeni Üye Üye 12 Şubat 2009 #2 Cevap: -Sen yenisin galiba ??? -Evet! 🙂)) hosgeldinn canımm iyiki geldinn basarılar diliyorum🙂
İsyanlı Sükut Yeni Üye Üye 12 Şubat 2009 #4 Cevap: -Sen yenisin galiba ??? -Evet! 🙂)) Hoş geldin aramıza....🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 12 Şubat 2009 #5 Cevap: -Sen yenisin galiba ??? -Evet! 🙂)) Hoşgeldin aramıza keyifli forumlar dilerim🙂
muamma_25 Yeni Üye Üye 12 Şubat 2009 #6 Cevap: -Sen yenisin galiba ??? -Evet! 🙂)) Teşekkür ederim hepinize... 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 12 Şubat 2009 #7 Cevap: -Sen yenisin galiba ??? -Evet! 🙂)) hoş geldiniz aramıza iyi vakit gecirirsiniz umarım
kar_tanesi Yeni Üye Üye 12 Şubat 2009 #8 Cevap: -Sen yenisin galiba ??? -Evet! 🙂)) hosgeldin keyifli forumlar hos sohbetler dilerim