SeNi SeVmeK BöyLe oLsa GeReK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _C_E_Y_L_A_N_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

_C_E_Y_L_A_N_

Forum Okuru
SeNi SeVmeK BöyLe oLsa GeReK
  • Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?
  • Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek.
  • Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?
  • ''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.
  • Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun?
  • Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek...
  • Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun?
  • Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak.
  • Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun?
  • Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan yana... Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte. Elimde kır çiçeğiyle seni beklemek... Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek.
  • Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun?
  • Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya anlatmak... Okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin her mısrasında seni bulmak.
  • Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun?
  • Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek. Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak. Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde. Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime.
  • Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun?
  • Nereden bileceksin?
  • Sen benimle hiç olmadın ki. Olsaydın avuçlarım terlemezdi... Isırmazdım dilimin ucunu... Özlemezdim seni yanımdayken.Kıskanmazdım.
  • Korkmazdım yollarda yürümekten. Islanmazdım yağmurlarda... Yıldızlara aya dert yanmaz, böyle her şarkıda serhoş olmazdım.
  • Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize... Ve her kulaçta haykırırdım seni..
  • Ama sen hiç benimle olmadın ki...
    YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN...
    :cry:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ce: SeNi SeVmeK BöyLe oLsa GeReK

emegine yüregine saglik ceylanimm gercketn cok guzeldi ah ah sevmek cok guzel valla ya,helede sevdiginle evlenirsen bi daha guzel valla

Geri