seviyorum demek basittir 4 heceden ibarettir agızdan kolay cıkar ama birdeee yürekten cıkan vardırr o 4 heceden fazlasını der ....anlam yükler o 4 heceye ...yürekten seviyorum diyen meleklerime.....
Seni Seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktığımda yaşamak için tek nedenim, sen varsın … Fakat seni sevmek için binlerce nedenim var …Seni Seviyorum, Çünkü, Bu siyah beyaz dünyada tek renk sensin, Seni Seviyorum, Çünkü, Bu soğuk günde içimi ısıtan bir esinti gibisin … Hafiften esiyorsun, iliklerime işleyerek … Seni Seviyorum, Çünkü, Seni Sevmekten başka bir şey gelmiyor içimden … O kadar doğal ki bu duygu ruhumun derinliklerinde, Sanki doğduğumdan beri var … Sadece ortaya çıkmak için seni bekliyordu …
Seni Seviyorum, Çünkü, Sensiz bir yaşamı artık düşünemiyorum … Sensiz bu kuru dünyada yaşamaktansa, ölümün soğuk nefesini öpmeyi bir daha hiç seni görmemektense hayata arkamı dönmeyi tercih ederim … Seni Seviyorum, Çünkü, Sen hep benimlesin … Gözümü kapatmam yeterli seni görmem için … Sen Seviyorum, Çünkü, Benliğim sana ait … Sen onu buruşturup çöpe de atabilirsi, Kalbine yakın bir yere de koyabilirsin … Tanrım !!! O kalbine yakın bir yerde olmak istiyorum … Seni Seviyorum, Çünkü, Sen sensin … Ama sen beni ben olduğum için seviyor musun Onu kim bilir … Seni Seviyorum, Çünkü, Seni Sevmeyi Seviyorum … Seni koklamayı seviyorum … Sana dokunmayı seviyorum … Seni Seviyorum, ÇünküSeni Seviyorum, Çünkü, Senin tarafından Sevilme fikri bile bir insanı hayatı boyunca mutlu edebilecek kadar güzel ve asil … Seni Seviyorum, Çünkü Seni anlatmak için mısralar yetmiyor … Düşünüyorum bir kış gecesi bunu yazarken, Acaba kaç şair senin güzelliğini anlatmak için binlerce mısra yazdı … Seni Seviyorum, Çünkü, Senin gülümsemen güneşin doğuşu gibi, İnsana her şeyi unutturuyor, Sadece seyredip tadına varma hissi uyandırıyor … Seni Seviyorum, Çünkü, Bu kadar nedenden sonra bile SENİ ne kadar SEVDİĞİMİ anlatamadım !!!
Seni seviyorum;
Geleceğimi beraber geçirebileceğim Tek kişi olduğun için..
Seni seviyorum;
Babana bile güvenme denilen bu çağda gözüm kapalı sana kendimi emanet edebildiğim için..
Seni seviyorum;
Bir gülüşünle bu karanlığı aydınlığa, hüznü neşeye çevirdiğin için..
Seni seviyorum Çünkü;
Sen sevmeyi hakediyorsun..