@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 7 Ekim 2008 #1 Senin için ağlayan bir sevgilin oldu mu? Senin için ağlayan bir sevgilin oldu mu?
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Ekim 2008 #3 Cevap: Senin için ağlayan bir sevgilin oldu mu? Evet oldu.........
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 7 Ekim 2008 #4 Cevap: Senin için ağlayan bir sevgilin oldu mu? Ahhh ahhhhh olmamııııı
M Misafir Forum Okuru 7 Ekim 2008 #6 Cevap: Senin için ağlayan bir sevgilin oldu mu? evet olduuuuuuu ama benim sevgilim değildi yani ben onun sevdiğiydim ama o benim sevdiğim değildi
Cevap: Senin için ağlayan bir sevgilin oldu mu? evet olduuuuuuu ama benim sevgilim değildi yani ben onun sevdiğiydim ama o benim sevdiğim değildi
semazen Yeni Üye Üye 7 Ekim 2008 #7 Cevap: Senin için ağlayan bir sevgilin oldu mu? Hayır olmadı.... Olmadığı için ağlasammı acepp 😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 8 Ekim 2008 #8 Cevap: Senin için ağlayan bir sevgilin oldu mu? Evet oldu.. Hem de karşımda hüngür hüngür.. arkası dönüktü ama yine de çok acı vericiydi..
Cevap: Senin için ağlayan bir sevgilin oldu mu? Evet oldu.. Hem de karşımda hüngür hüngür.. arkası dönüktü ama yine de çok acı vericiydi..