M MELEK@ Yeni Üye Üye 18 Kasım 2009 #13 evet baya bi oldu....oollmmaaazz ooolaydı. şu da bir gerçek ki ağlamanın zararı var erkeklere canın acır ve inanırsan acınacak hale geliyorsun ya; yararı bir daha daha tecrübeli oluyorsun BİRİ DE BENİM AŞKIMDAN AĞLAMIŞTI diye cevap verebiliyorsun
evet baya bi oldu....oollmmaaazz ooolaydı. şu da bir gerçek ki ağlamanın zararı var erkeklere canın acır ve inanırsan acınacak hale geliyorsun ya; yararı bir daha daha tecrübeli oluyorsun BİRİ DE BENİM AŞKIMDAN AĞLAMIŞTI diye cevap verebiliyorsun
Mi'na57 Yeni Üye Üye 18 Kasım 2009 #15 evet oldu malesef. Çok duygusaldı ama aglaması sadece gözümden düşmesine neden oldu..
PeLiNiM Yeni Üye Üye 19 Kasım 2009 #17 **IvIuTLuLuK**' Alıntı: olmadı,ben ağlıcam şimdi olmadı diye Genişletmek için tıkla ... Ağlayan erkekle işim olmaz benim Olmadı diye ne üzülüyon delüüü Ağlatmadım kimseyi di,ye sevin 😀
**IvIuTLuLuK**' Alıntı: olmadı,ben ağlıcam şimdi olmadı diye Genişletmek için tıkla ... Ağlayan erkekle işim olmaz benim Olmadı diye ne üzülüyon delüüü Ağlatmadım kimseyi di,ye sevin 😀