zuzumm_ Daimi Üye Üye 25 Şubat 2011 #1 Sertaç Delibaş Bayan Ayakkabı Tasarımları sertaç delibas sertaç delibaş ayakkabıları delibaş ayakkabı modelleri ayakkabı Hiçbir bayan yüksek topuklu ayakkabılara hayır diyemez.İster günlük yaşam olsun olsun ister özel gecelerde bu çok sık kullanılır ve sizler için ünlü tasarımcı Sertaç Delibaş'ın modellerini suuyorum.
sertaç delibas sertaç delibaş ayakkabıları delibaş ayakkabı modelleri ayakkabı Hiçbir bayan yüksek topuklu ayakkabılara hayır diyemez.İster günlük yaşam olsun olsun ister özel gecelerde bu çok sık kullanılır ve sizler için ünlü tasarımcı Sertaç Delibaş'ın modellerini suuyorum.
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 25 Şubat 2011 #2 Bu dehşet bişey ya zuzum bana bunu gönder lütfennnn 🙂 Ay nerde bulabilirim acaba bunu 😕
zuzumm_ Daimi Üye Üye 25 Şubat 2011 #3 *Gizemli Kıs*' Alıntı: Bu dehşet bişey ya zuzum bana bunu gönder lütfennnn 🙂 Ay nerde bulabilirim acaba bunu 😕 Genişletmek için tıkla ... canım setaç delibaşın ayakkabılarını araştırsan bulursun belki
*Gizemli Kıs*' Alıntı: Bu dehşet bişey ya zuzum bana bunu gönder lütfennnn 🙂 Ay nerde bulabilirim acaba bunu 😕 Genişletmek için tıkla ... canım setaç delibaşın ayakkabılarını araştırsan bulursun belki
M Misafir Forum Okuru 25 Şubat 2011 #4 Çok şıklar ama bana göre fazla topuklular Paylaşımın için tşkler 🙂
Young bride Banned 25 Şubat 2011 #5 Öldüm bittim bunlara tam benlik süperler ya yüksek topuklu delisiyim