Menü
Melekler Mekanı
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
PORTAL
Soru Sor
Sağlık Sorusu
Hamilemiyim Sorusu
Cinsellik Sorusu
Hamilemiyim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Melekler Mekanı
Guinnes Rekorlar Kitabı
Güzel Sözler & Mesajlar
Sevgi Sözleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="*MeleK*" data-source="post: 278614" data-attributes="member: 41"><p><span style="color: #323232"><strong>Akşamlardan, gecelerden,senden uzağım </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Şiirlerim rüzgardır uzak dağlardan esen </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Durgun sular gibi azalacağım </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Bir gün, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>birdenbire çıkıp gelmesen... </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Gemiler yaptım, kağıt gemiler</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Sevdamı yükledim herbirine</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Attım denize.</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Denizler,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Denizler sesimi bilirler.</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Söyledim, kağıt gemilerimi</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Sana getirecekler. </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Sabahları seviyorum,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>insanları seviyorum,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>filmleri ,şarkıları . , kitapları,sıcak ekmeği, kalabalık sofraları,çikolatayı, minicik bebekleri,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>rüzgarda yaprak olmayı,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>geceleri yıldız olmayı,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>yaz gecesinde yağmur olmayı sevdim...</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Ve en çokta seni sevdim,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Hep yokluğunda...</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Sen, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Solgun baharlardaki mavi yağmurum, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Akşam kızıllığında yorgun gölgem, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Kış ayazında yaz güneşimsin. </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Bulutlardaki saklı düşlerim, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Her günün sonunda özlediğimsin. </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Yüzün kadar temizdir kalbin, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Hangi sevgi alabilir yerini? </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Sensizlik ölüm kadar acı…</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Sen, kalbime giren bir sevda kurşunusun,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Seni, ya orada bırakacaklar,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Ya da, çıkarırken canımı alacaklar aşkım...</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Her mevsim kalbimde kır çiçeğim benim</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Dualarım sana gözbebeğim benim</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Ölsem de vazgeçmem tek dileğim benim</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Sen benimsin ben de senin</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Sonsuza kadar yemin ederim</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Yaşadığım her an </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Seni özlemeye itiyor beni</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Ağır geliyor yokluğun</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin...</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Hasretinle dağları deleceğim</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Bu aşkla kendime geleceğim</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Bir ömrüm daha olsa inan</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Yine bir tek seni seveceğim</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Adını kalbime aşkla süsledim, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Yıllar yılı bir tek seni düşledim, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Bilmem ki nasıl bir günah işledim, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Selamın geliyor sen gelmiyorsun...</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Yedi ayrı iklimden, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Yedi çeşit arı getirseler,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Yedi çeşit arı, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Yedi ayrı çiçeği dolaşsa, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>sen</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>hala</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>anılarımın</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>en</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>beyaz</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>yanısın</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>sen buğulu bir camın ardından izlediğim hayatın</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>yarısısın</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>sen sağanakla gelen sabahlarda</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>çok eski bir şarkının adısın...</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Sen yemeğimin tuzu, yüreğimin buzu, anasının en güzel kızı... Sen kalbimde en tatlı sızı, sen bütün varlığımın sevimli hırsızı... Sen sevdikçe sevilesi, övdükçe övülesi, öptükçe öpülesi, aşık oldukça olunacak aşkımsın</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Ne zaman tutsam ellerini, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Gözlerimin önünden mevsimler geçer, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Ne zaman gözlerin gözlerime değse, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Samanyolu’nda bir yıldız düşer...</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Sıkıntı çekecek kadar gücüm acı çekecek kadar sabrım kalmasa da Seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır.</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Hani dağlarda dört mevsim erimeyen kar olur ya;</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>yokluğunda yüreğimden eksilmeyensin sevgi...</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Çarşıda kaybolan çocuğun elinde soğuyan anne sıcaklığı hızıyla ayrıldın benden, </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Oysa ben çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile ayrı kalamam senden…</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Hayatta üç şeyi sevdim; </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Seni,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Kalbimi,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Ümit etmeyi… </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye,</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Ümit etmeyi sevdim belki seversin diye…</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Bir gece titreyerek uyanırsan</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Bil ki resmini öptüğüm andır…</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Bir gün yaşlar süzülürse o güzel gözlerinden</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Bil ki bir tanem yokluğundan öldüğüm andır.</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Aşkınla sararıp solacak kadar</strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Sevginle bahtiyar olacak kadar </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Uğruna canımı verecek kadar </strong></span></p><p><span style="color: #323232"><strong>Seviyorum desem inanır mısın? </strong> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="*MeleK*, post: 278614, member: 41"] [COLOR=#323232][B]Akşamlardan, gecelerden,senden uzağım Şiirlerim rüzgardır uzak dağlardan esen Durgun sular gibi azalacağım Bir gün, birdenbire çıkıp gelmesen... Gemiler yaptım, kağıt gemiler Sevdamı yükledim herbirine Attım denize. Denizler, Denizler sesimi bilirler. Söyledim, kağıt gemilerimi Sana getirecekler. Sabahları seviyorum, insanları seviyorum, filmleri ,şarkıları . , kitapları,sıcak ekmeği, kalabalık sofraları,çikolatayı, minicik bebekleri, rüzgarda yaprak olmayı, geceleri yıldız olmayı, yaz gecesinde yağmur olmayı sevdim... Ve en çokta seni sevdim, Hep yokluğunda... Sen, Solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun gölgem, Kış ayazında yaz güneşimsin. Bulutlardaki saklı düşlerim, Her günün sonunda özlediğimsin. Yüzün kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, Sensizlik ölüm kadar acı… Sen, kalbime giren bir sevda kurşunusun, Seni, ya orada bırakacaklar, Ya da, çıkarırken canımı alacaklar aşkım... Her mevsim kalbimde kır çiçeğim benim Dualarım sana gözbebeğim benim Ölsem de vazgeçmem tek dileğim benim Sen benimsin ben de senin Sonsuza kadar yemin ederim Yaşadığım her an Seni özlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin... Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir ömrüm daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim Adını kalbime aşkla süsledim, Yıllar yılı bir tek seni düşledim, Bilmem ki nasıl bir günah işledim, Selamın geliyor sen gelmiyorsun... Yedi ayrı iklimden, Yedi çeşit arı getirseler, Yedi çeşit arı, Yedi ayrı çiçeği dolaşsa, Yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz... sen hala anılarımın en beyaz yanısın sen buğulu bir camın ardından izlediğim hayatın yarısısın sen sağanakla gelen sabahlarda çok eski bir şarkının adısın... Sen yemeğimin tuzu, yüreğimin buzu, anasının en güzel kızı... Sen kalbimde en tatlı sızı, sen bütün varlığımın sevimli hırsızı... Sen sevdikçe sevilesi, övdükçe övülesi, öptükçe öpülesi, aşık oldukça olunacak aşkımsın Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... Ne zaman tutsam ellerini, Gözlerimin önünden mevsimler geçer, Ne zaman gözlerin gözlerime değse, Samanyolu’nda bir yıldız düşer... Sıkıntı çekecek kadar gücüm acı çekecek kadar sabrım kalmasa da Seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır. Hani dağlarda dört mevsim erimeyen kar olur ya; yokluğunda yüreğimden eksilmeyensin sevgi... Çarşıda kaybolan çocuğun elinde soğuyan anne sıcaklığı hızıyla ayrıldın benden, Oysa ben çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile ayrı kalamam senden… Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, Kalbimi, Ümit etmeyi… Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim belki seversin diye… Bir gece titreyerek uyanırsan Bil ki resmini öptüğüm andır… Bir gün yaşlar süzülürse o güzel gözlerinden Bil ki bir tanem yokluğundan öldüğüm andır. Aşkınla sararıp solacak kadar Sevginle bahtiyar olacak kadar Uğruna canımı verecek kadar Seviyorum desem inanır mısın? [/B] [/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin şuandaki başbakanının sadece ismini yazınız
Cevap yaz
Melekler Mekanı
Guinnes Rekorlar Kitabı
Güzel Sözler & Mesajlar
Sevgi Sözleri