ESDE Hamiş Melek 19 Aralık 2011 #11 ASİMELEK' Alıntı: mutlu yıllar Esdecim herşey gönlünce olsun canım Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevdiklerinde ve evladın ile nice güzel yıllar nasip etsin. İyiki doğdunn canım Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Canim benim , Darisi basina insallah bebis konusunda 🙂
ASİMELEK' Alıntı: mutlu yıllar Esdecim herşey gönlünce olsun canım Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevdiklerinde ve evladın ile nice güzel yıllar nasip etsin. İyiki doğdunn canım Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Canim benim , Darisi basina insallah bebis konusunda 🙂
ESDE Hamiş Melek 19 Aralık 2011 #12 nese355' Alıntı: Esdem biraz geç oldu ama nice mutlu doğum günlerine sevdiklerinlee🙂 Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur ederimmmm😉 Dusunmen bile yeter
nese355' Alıntı: Esdem biraz geç oldu ama nice mutlu doğum günlerine sevdiklerinlee🙂 Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur ederimmmm😉 Dusunmen bile yeter
T TİTAN Forum Okuru 19 Aralık 2011 #13 Biraz geç oldu Esde dün nete giremedim ama.. Eşinle ve kızınla sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum sana
Biraz geç oldu Esde dün nete giremedim ama.. Eşinle ve kızınla sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum sana
ESDE Hamiş Melek 19 Aralık 2011 #14 Coooookkkkkkkkk Tesekkurrr ederimmmm TiTAN Adminim🙂) Rica ederim ne demek, dusunmen yeter ,