oy neslim benim ne güzel yazmışsın,nekadar güzel anlatmışsın.evliliğin şu hayatta verdiğin en doğru kararın bence,öyle anlayışlı öyle sadık bir eşin var ki gerçekten çok şanslısın ona sahip olduğun için,yaşadığın olumsuzluklara rağmen onun varlığı bile sana güç veriyor 🙂🙂 ne güzel...
Allah ağzınızın tadını bozmasın inş...
bebeğine gelince,her işte bir hayır var be hayalim,sen çok iyi sahip çıktın,ona sahip olmayı çok istedin ama kısmet değilmiş.eminim ki herşeyin zamanı olduğu gibi bununda hayırlı bir zamanı vardır...
öyle güçlü bir insansın ki tüm olumsuzluklara rağmen ayakta kalmayı başarıyorsun,belki çok erken başladın hayatla mücadeleye ama her zorluk birşey öğretmiyor mu bize...
seni çoooooook çoooook çooooooook seviyorum inan ki.şu sitede sahip olduğun ve gerçekten gönülden sevdiğim ender kişilerdensin.senin deyiminle 0001yılın umarım ki çok güzel geçer,okulun,işin,ailen herşey yolunda gider...
yeni yılda en başta sağlık,mutluluk,huzur,aşk,başarı peşini bırakmasın.2009u aratmasın yaşadıkların.gül gül gül sen hep gül...
belki zorluklar yaşadın belki sıkıntılı geçti ama senin daha önceki yazınıda okudum bence sen bebeğinin acısını atamamış ve hep kendini suçlamışsın.....
bak seninde dediğin gibi harika bir eşe sahipmişsin
şimdi silkelenme zamanı
kendini 2009 u suçlama zamanı değil.....
doğru bazı yıllar insana uğursuzluklar getirir ama sen güzelliklerde yaşamışsın değilmi?
eşinle hayatını birleştirmişsin.....
bebeğine gelince sen kendi ellerinle koyamadığın gibi kendi ellerinlede öldürmedin
kendini suçlamayı bırak..........
ozaman bende kendimi suçlamam lazım benim yüzümden eşim babalık duygusunu tadamıyo herşeyin en iyisini hakettiği halde harika bir baba olabileceği halde olmuyo NEDEN?.........
benim yüzümden bazen bende deliriyorum sapıtıyorum senin gibi ama rabbimden gelene boynum kıldan ince....
pekii şöyle yapalım seninde dediğin gibi 0001 yılı olsun senin içinde benim içinde rabbim sanada banada güzellikler nasip etsin senide eşinle ömür boyu mutlu etsin seneye yine birlikte olursak bebeğinden bahsediceğin bir yıl olsun
herşey istediğin gibi olsun...........
sağlıkla ve mutlulukla kal!...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?