KeLeBeK's Daimi Üye Üye 1 Aralık 2010 #1 sevgililere özel tşörtler 2011 yazının sevgilileri için hazırlanmış bulunan bu tşörtler çok beğenileceğe benziyor eğer sizde sevgilinizle beraber uyum sağlamak istiyorsanız bence bunlar tam size göre kaçırmamanızı tavsiye ederim
2011 yazının sevgilileri için hazırlanmış bulunan bu tşörtler çok beğenileceğe benziyor eğer sizde sevgilinizle beraber uyum sağlamak istiyorsanız bence bunlar tam size göre kaçırmamanızı tavsiye ederim
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 3 Aralık 2010 #4 ayy cokkk hoşlarr oyyy cok romantik ama benim sevgilim hayatta giyinmez anam oo ormantikkk....
A aYYa-MoDa Forum Okuru 3 Aralık 2010 #5 hepsi çok güzel ama ben bunlara bayıldım emeğine sağlık kelebeğem...
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 3 Aralık 2010 #6 gamselim' Alıntı: ayy cokkk hoşlarr oyyy cok romantik ama benim sevgilim hayatta giyinmez anam oo ormantikkk.... Genişletmek için tıkla ... aynen canım benim nişanlımda giymez😀biz giyemiyoruz bari giyenler olur diye ekledim
gamselim' Alıntı: ayy cokkk hoşlarr oyyy cok romantik ama benim sevgilim hayatta giyinmez anam oo ormantikkk.... Genişletmek için tıkla ... aynen canım benim nişanlımda giymez😀biz giyemiyoruz bari giyenler olur diye ekledim
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Aralık 2010 #7 Ayyy çok şekerler eşim giymez ki bunları giyse ben de alırdım...
megara Yeni Üye Üye 8 Aralık 2010 #8 bende buna bayıldım yaa ben giydiririm bizimkine hepinizin yerine yaa bunlar nerede satılıyo lütfen bilgiii verirmisiniz canlarım
bende buna bayıldım yaa ben giydiririm bizimkine hepinizin yerine yaa bunlar nerede satılıyo lütfen bilgiii verirmisiniz canlarım