Sevgilim mesajlarımı okuyor ama cevap vermiyor ne yapmam gerekiyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sihirli kolye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sihirli kolye

Forum Okuru
Sevgilim mesajlarımı okuyor ama cevap vermiyor ne yapmam gerekiyor?

Mesajlarımı okuyor ama cevap vermiyor melek kadınlar kulübü sevgiim mesajlarımı okuyor ama cevap vermiyor forum'da.​

Kızlar bir durum var sizinle paylaşmak istedim yardımcı olun lütfen bana. Sevgilim mesajlarımı okuyor ama cevap vermiyor aramızda geçen gün bir tartışma geçti saçma sapan bir kıskançlık meselesi diyelim. Şuanda da cevap vermiyor okuyor ama görüyor gönderdiğim mesajları çok kızmış galiba bana nasıl bir yol izlemem lazım

Merhabalar
Ben aslında kızlar daha çok trip atar diye bilirdim ama demek erkeklerde trip atabiliyormuş. Eğer gerçekten seviyorsa dönüş yapacaktır ama erkekler cevap vermiyorsa bitirmiş de olabilir bence. Aramayı da bir deneyin bence çünkü bazen mesajlar ile anlaşılmak da çok güç olabilmekte. İletişimde sağlıklı bir anlaşma sağlanmak isteniyor ise esasen yüzyüze görüşmek taraftarıyım ben çünkü dediğim gibi mesajlaşma ya da telefonda konusma ile anlatılmak istenenler tam olarak karşı tarafa iletilemeyebilir.

Bu sevgililik olayları zor işler gerçekten dilerseniz aşağıdaki linki de inceleyebilir yorumda bırakabilirsiniz. "Engelleyen erkek seviyor mudur kızlar"