»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 3 Haziran 2009 #11 Cevap: sevgilinizin esinizin telefonunda askım diye bir kayıt var siz degilsiniz ne y ay valla bana bu durumda hicbir cvp tatmin edici gelmez 😕😕😕 soru bile gerginlesmeme yetti. aboo bide gercek olsa tmm artik
Cevap: sevgilinizin esinizin telefonunda askım diye bir kayıt var siz degilsiniz ne y ay valla bana bu durumda hicbir cvp tatmin edici gelmez 😕😕😕 soru bile gerginlesmeme yetti. aboo bide gercek olsa tmm artik
S su.ay Yeni Üye Üye 9 Haziran 2009 #12 Cevap: sevgilinizin esinizin telefonunda askım diye bir kayıt var siz degilsiniz ne y çıdırırdım herhalde.kendimi kandırılmış, hissederdim.onu terkederdim galiba.
Cevap: sevgilinizin esinizin telefonunda askım diye bir kayıt var siz degilsiniz ne y çıdırırdım herhalde.kendimi kandırılmış, hissederdim.onu terkederdim galiba.
elfce Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #13 sakince açıklama yapmasını beklerdım. he baktım kekelıyo derhal ayrılırdım.. aman allah kımsenın başına vermesın 😕
sakince açıklama yapmasını beklerdım. he baktım kekelıyo derhal ayrılırdım.. aman allah kımsenın başına vermesın 😕
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 24 Aralık 2010 #18 önce güzel bir tokat atarrrdım sonra biraz bagırır ceker giderdim .... ertesi gün sakin kafayla kim o diye sorguya alırdım....
önce güzel bir tokat atarrrdım sonra biraz bagırır ceker giderdim .... ertesi gün sakin kafayla kim o diye sorguya alırdım....
Young bride Banned 2 Ocak 2011 #20 Kafasını gözünü kırardım herhalde ayyy düşünmesi bile sinir bozucu