Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevap: Sevmeye çaLıştıgınız ama sevemediğiniz şeyler ?
Evet süperdi ya, almanya maci zorlu olacak ama arda, tuncay, halit, emre ve belkide servet olmayacak. ama alah bilir ya. alman gazeteleri türk takimini cok kolay yenecegiz diyor. allah yüzlerine bakarda onlarinda lafini agizlarina tikariz 😀
Evet süperdi ya, almanya maci zorlu olacak ama arda, tuncay, halit, emre ve belkide servet olmayacak. ama alah bilir ya. alman gazeteleri türk takimini cok kolay yenecegiz diyor. allah yüzlerine bakarda onlarinda lafini agizlarina tikariz 😀
Cevap: Sevmeye çaLıştıgınız ama sevemediğiniz şeyler ?
Rüyam'ın yazdığı ßenim en önemLi özeLLiğim.Hatta aßLam çok kızar.ßu huyundan vazgeç diye.Ama yaa ben birini sevmezsem baştan.Sonunda kesin onun bi yamuğu çıkıyo😀 napim ben.Neyse ßir diğer nefret ettiğim konu şu:
ßiriLeriyLe sahteden güLmekten ve o kişiLerin ßenim hayatıma ßurunLarını sokmaLarından nefret ederim.Hayat işte bazen sevmediğin biriyLe yüzgöz oLmak zorunda kaLıyorsun.İşte ßundan NEFRET EDİYORUM!!!! ßağırmak istiyorum ama oLmuyor.Hatta öLdürmek istiyorum o an karşımdakini.ßöyLe ßirşey işte.